Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Καγιά – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω», λέει η παρουσιάστρια του GNTM
LIFESTYLE

Βίκυ Καγιά – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω», λέει η παρουσιάστρια του GNTM

Βίκυ Καγιά - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η Βίκυ Καγιά μιλά για τα υπονοούμενα που αφήνουν Παπαγεωργίου και Χριστοπούλου

Βίκυ Καγιά – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το GNTM 3 ολοκληρώθηκε και πλέον άπαντες στρέφουν το βλέμμα τους στον επόμενο κύκλο, με το κανάλι να δείχνει το τρέιλερ για το επόμενο βήμα του σόου, λίγο μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου τελικού. Η παρουσιάστρια του διαγωνισμού των μοντέλων, Βίκυ Καγιά βρέθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μίλησε για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα αναφέρθηκε και στα υπονοούμενα που έχει δεχτεί από Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου κατά καιρούς μετά τη λήξη της συνεργασίας τους. «Το αντιλαμβάνομαι εδώ και πολλούς μήνες αυτό, αλλά πραγματικά είναι κάτι που δεν μπορώ να στο εξηγήσω γιατί από τη δική μου την πλευρά ουδέποτε υπήρξε κάποια τέτοια τάση.

Από την πρώτη στιγμή που το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και coach η Έλενα Χριστοπούλου, τις αγκάλιασα και χάρηκα που ήταν μαζί μας και οι δυο και νομίζω ότι πήγαμε και πάρα πολύ καλά. Τι συνέβη στο τέλος δεν ξέρω να σου πω. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν με πήρε τηλέφωνο, όμως, της έστειλα κι εγώ χαιρετίσματα και καλή αρχή. Ελάχιστα την έχω παρακολουθήσει. Δεν πιστεύω ότι θα πάει χαμένη αυτή η κίνηση, σε καμία των περιπτώσεων, γιατί το καθημερινό live είναι μεγάλο σχολείο, μαθαίνεις πάρα πολλά πράγματα. Δεν έχω να πω τίποτα κακό. Θεωρώ ότι όλα γίνονται καλώς καμωμένα για να πάει ένας άνθρωπος παραπέρα και να βγει μπροστά από αυτό», τόνισε η Βίκυ Καγιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις