Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Καινούργιου J2US: Το μπούλινγκ που δέχτηκε η παρουσιάστρια και οι λογοθεραπείες
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου J2US: Το μπούλινγκ που δέχτηκε η παρουσιάστρια και οι λογοθεραπείες

Κατερίνα Καινούργιου J2US: Το «Κοκορίκο» επέλεξε να πει η Κατερίνα Καινούργιου και όχι τυχαία

Κατερίνα Καινούργιου J2US: Το «παρών» στο J2US έδωσε χθες η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις, ερμηνεύοντας μαζί με τον παρουσιαστή του μουσικού σόου, Νίκο Κοκλώνη το «Κοκορίκο», σε μια βραδιά αφιερωμένη στον στον ελληνικό κινηματογράφο. Η επιλογή του τραγουδιού που είχε ερμηνεύσει η αείμνηστη Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία η «Κόμισσα της Κέρκυρας», μόνο τυχαία δεν ήταν, με την γνωστή παρουσιάστρια να θέλει να στείλει ένα μήνυμα και να προχωρά σε μία ιδιαίτερη εξομολόγηση.

«Δεν ήταν τυχαίο το τραγούδι που διαλέξαμε. Όταν ήμουν μικρή έλεγα το “ρο” “γάμα”. Έκανα λογοθεραπείες για πολλά χρόνια. Στο τέλειο σημείο δεν έφτασε ποτέ. Όταν άρχισα τηλεόραση ήμουν αυτή που δεν έλεγε το “ρο” και υπέστη ένα bullying αρκετά έντονο μέχρι που πήγα στον Alpha με τον Νίκο Μουτσινά που μου είπε να κάνω την αδυναμία μου προτέρημα. Κάτι που μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ανασφαλείς αν το αγαπήσουμε και το τρολάρουμε και αυτοσαρκαστούμε μέσα από αυτό μπορεί να είναι ένα χαρακτηριστικό μας που να μας βγει σε καλό τελικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμα:
Ο Μαυρίδης για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό – “Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες”
Η πρωτότυπη τούρτα που έστειλαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
«Κάθε χρόνο μου κάνουν πρόταση για το Survivor»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις