Δυτική Αττική lockdown: Αλλαγές για τα SMS στο 13033

ΕΛΛΑΔΑ

Δυτική Αττική lockdown: Αλλαγές για τα SMS στο 13033

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Δυτική Αττική lockdown: Σε κρίσιμη φάση μπαίνει ξανά η χώρα καθώς χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε από τη Θεσσαλονίκη τοπικά lockdown σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και Μάνδρα.

18.12.2020 | 14:11

Δυτική Αττική lockdown: Σε κρίσιμη φάση μπαίνει ξανά η χώρα καθώς χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε από τη Θεσσαλονίκη τοπικά lockdown σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και Μάνδρα. Μετά το σκληρό lockdown έρχονται αλλαγές και για τα sms στο 13033. Στη Δυτική Αττική από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, μετά την ανακοίνωση για νέα μέτρα και αυστηρό lockdown λόγω έξαρσης του κορονοϊού, οι κωδικοί μετακίνησης ισχύουν έως τις 18:00 το απόγευμα, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα έως τις 22:00το βράδυ.

Αναλυτικά

-Eπέκταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00- 05:00 εξαιρουμένων των εργαζομένων και μόνο οι οποίοι θα μπορούν να μετακινούνται από την οικία τους και προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους.

-Aναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου ακόμα και με τη μέθοδο του click away, των κομμωτηρίων, των καταστημάτων περιποίησης νυχιών, των βιβλιοπωλείων και όλων των επιχειρήσεων.

-Αναστολή πάσης φύσεως εκκλησιαστικών τελετών κάθε δόγματος εξαιρουμένων των εξόδιων ακολουθιών με παρουσία μόνο στενών συγγενών που δεν θα ξεπερνούν τα 10 άτομα καθώς και η αναστολή ελεύθερης πρόσβασης σε ναούς για ατομική προσευχή και η τέλεση όλων των εκκλησιαστικών λειτουργιών μόνο με παρουσία κληρικών.

-Αναστολή λειτουργίας όλων των λαϊκών αγορών στους δήμους αυτούς

Υπενθυμίζεται πως για όλη την Ελλάδα οι μετακινήσεις γίνονται με SMS στο 13033, όπου αναγράφεται ο κωδικός που αιτιολογεί τον σκοπό της μετακίνησης οι πολίτες μπορούν να μετακινηθούν είτε με τη χρήση του ειδικού εντύπου που περιέχει τους αντίστοιχους κωδικούς είτε με χειρόγραφη βεβαίωση, στην οποία ο κάτοχος αναγράφει τα προσωπικά του στοιχεία και τον σκοπό της μετακίνησής του.

Exit mobile version