Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΔΩΔΩΝΗ: New Year’s Resolutions
ΕΛΛΑΔΑ

ΔΩΔΩΝΗ: New Year’s Resolutions

ΔΩΔΩΝΗ: Η εταιρεία προσκαλεί το κοινό να λάβει μέρος σε έναν πρωτότυπο Instagram διαγωνισμό για να διεκδικήσει γευστικά δώρα

ΔΩΔΩΝΗ: Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τη φετινή χρονιά, η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ προσκαλεί το κοινό να…υποστηρίξει τα πρωτότυπα New Year’s Resolutions που έχει θέσει για το 2021, μέσω του Instagram λογαριασμού της και να μπουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα με την υπογραφή της. Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλοτε, έχουμε την ανάγκη να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, να θέσουμε νέους στόχους και να τους τηρήσουμε. Με αφορμή αυτό, η ΔΩΔΩΝΗ θέλησε να εμπνεύσει και να καθορίσει τoυς δικούς της στόχους για το 2021, προσκαλώντας τους χρήστες σε έναν διαφορετικό διαγωνισμό.

Σε αυτό το πλαίσιο, από τις 17 έως τις 31 Δεκεμβρίου, η εταιρεία καλεί τους χρήστες του Instagram να εξερευνήσουν τα New Year’s Resolutions της, να «ανεβάσουν» μια φωτογραφία σε μορφή story στο προφίλ τους, με τον στόχο που τους εκφράζει πιο πολύ, χρησιμοποιώντας τα stickers της, τα οποία θα τα βρουν διαθέσιμα με τον όρο αναζήτησης «Dodoni Resolutions». Τέλος, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους θα χρειαστεί να κάνουν tag το @dodoni.eu λογαριασμό.

Μέσα από αυτή την ενέργεια, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν 10 δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ και 10 cooler bags γεμάτα με αγνά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ με τη Γεύση του Καλού! Με κυρίαρχο συστατικό το 100% ελληνικό γάλα και τις αγνότερες πρώτες ύλες, η ΔΩΔΩΝΗ βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές και τις φετινές γιορτές δημιουργώντας και προσφέροντας  αυθεντικά γαλακτοκομικά προϊόντα όπως η πασίγνωστη φέτα ΔΩΔΩΝΗ τα γιαούρτια ΔΩΔΩΝΗ, τα κίτρινα τυριά και πολλά άλλα που ξεχωρίζουν για την πλούσια γεύση τους.

Η ενέργεια «Νew year’s resolutions» σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την MRM//McCANN Athens για την ΔΩΔΩΝΗ.

  • #NewYearsResolution Να µην αφήσουµε καµία χωριάτικη, “γυµνή”
  • #NewYearsResolution Η φέτα µας να είναι Π.Ο.Π. Όχι, όµως, mainstream
  • #NewYearsResolution Να έχουµε και στο χωριό µας brunch
  • #NewYearsResolution Να στηρίξουµε κάθε «από ∆ευτέρα, δίαιτα» σου
  • #NewYearsResolution Να κάνουµε τις γλάστρες σε κάθε σχολείο
  • #NewYearsResolution Να βγάζουµε κίτρινη σε κάθε τοστ.
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις