Republika: «Ανανέωσε στον ΠΑΟΚ έως το 2023 ο Ζίβκοβιτς»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Republika: «Ανανέωσε στον ΠΑΟΚ έως το 2023 ο Ζίβκοβιτς»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αντρίγια Ζίβκοβιτς ΠΑΟΚ: Στον Δικέφαλο του Βορρά, είναι άκρως ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις του 24χρονου

18.12.2020 | 20:33

 Αντρίγια Ζίβκοβιτς ΠΑΟΚ: Λήξαν θεωρούν οι Σέρβοι το “κεφάλαιο” Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Η ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ θεωρείται τελειωμένη υπόθεση, με την ιστοσελίδα «republika» να αναφέρει ότι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο έως το 2023. Στον Δικέφαλο του Βορρά, είναι άκρως ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις του 24χρονου και ξεκίνησαν τις επαφές μαζί του για την ανανέωση της συνεργασίας τους, με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους Σέρβους, ο μεσοεπιθετικός έχει ήδη βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, που θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2023, μετά από κοινή επιθυμία των δύο πλευρών. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μέχρι τώρα έχει καταγράψει 20 εμφανίσεις με την φανέλα του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας πέντε γκολ και δύο ασίστ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Δικέφαλο.

Αντρίγια Ζίβκοβιτς ΠΑΟΚ: Η αποθέωση από τον… συνονόματο

Πρόσφατα, ο… συνονόματος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, μίλησε στην πατρίδα του για την παρουσία του Αντρίγια στην Τούμπα. Ο Ζίβκο, που βρίσκεται εδώ και χρόνια στην Ελλάδα μίλησε για την προσαρμογή του συνονόματου του στην Τούμπα, πλέκοντάς του το εγκώμιο.

Αναλυτικά όσα είπε: “Είμαστε συμπατριώτες, είμαστε πάντα μαζί και ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλον. Ο Αντρίγια είναι ένας παίκτης που θα ανέβαζε το επίπεδο κάθε ομάδας, όλοι τον υποδέχθηκαν με καλό τρόπο και πραγματικά σημαίνει πολλά για εμάς. Η μοίρα τον έφερε να πετυχαίνει το καθοριστικό γκολ στα προκριματικά του Champions League κόντρα στην Μπενφίκα, στην οποία πέρασε πολλά χρόνια. Στη συνέχεια πέτυχε σημαντικά γκολ τόσο στo Europa League, όσο και στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ο Αντρίγια είναι ένας από αυτούς. Του αρέσει το περιβάλλον της ομάδας και αυτό του επιτρέπει να παρουσιάζει την εξαιρετική ποιότητα του”.

Exit mobile version