Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – απόπειρα δωροδοκίας: Νέες καταθέσεις
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – απόπειρα δωροδοκίας: Νέες καταθέσεις

Ποδόσφαιρο - απόπειρα δωροδοκίας: Εδωσαν καταθέσεις στο Τμήμα Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης οι Γκαγκάτσης και Κυριάκος

Ποδόσφαιροαπόπειρα δωροδοκίας: Κατέθεσαν σήμερα ως μάρτυρες οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης και Κυριάκος Κυριάκος για την υπόθεση περί απόπειρας δωροδοκίας στον τερματοφύλακα του Άρη, Μάριου Σιαμπάνη. Έτσι, οι δύο άνδρες βρέθηκαν σήμερα στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης, που έχει αναλάβει την προανάκριση. Ο Κυριάκος Κυριάκος κλήθηκε από την εισαγγελία για να καταθέσει ως υπεύθυνος για τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με την υπόθεση. Και να παρουσιάσει όσα στοιχεία έχει στα χέρια της η ομάδα.

Από την πλευρά του ο Μάκης Γκαγκάτσης βρέθηκε αυτοβούλως στο τμήμα Αθλητικής Βίας για να καταθέσει.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο αντιπρόεδροι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσαν τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους. Τα οποία είχαν αναφέρει και μέσω των ανακοινώσεων του “δικεφάλου”, που αποτελούν και τις επίσημες θέσεις της ΠΑΕ. Και φυσικά όφειλε να εξετάσει και η Εισαγγελία.

Ποδόσφαιρο – απόπειρα δωροδοκίας: Καταθέσεις 4,5 ωρών

Η κατάθεση του Κυριάκου Κυριάκου διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, ενώ η κατάθεση του κ. Γκαγκάτση κράτησε περίπου 1,5 ώρα. Όλα ξεκίνησαν μετά την καταγγελία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά και του τερματοφύλακα του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης, για απόπειρα δωροδοκίας του τελευταίου. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, θυμίζουμε, έχει αναλάβει την διενέργεια της προανάκρισης. Οταν έχει όλες τις καταθέσεις θα μελετήσει όσα στοιχεία έχει στα χέρια της, ώστε να βγάλουν ένα πόρισμα για την υπόθεση.

Δείτε ακόμη:

Το καλεντάρι της Φόρμουλα 1 για το 2021
Τη λύση για επανέναρξη εθνικών πρωταθλημάτων και Α2 απεργάζονται ΕΟΚ-ΠΣΑΚ
Σεβασμός σε Λεβαντόσφσκι και Κλόπ, κορυφαίοι της χρονιάς στα βραβεία της ΦΙΦΑ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις