Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Προμηθέας: Πήρε Αθηναίου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Προμηθέας: Πήρε Αθηναίου

Μπάσκετ - Προμηθέας: Ο διεθνής γκαρντ μετακομίζει στην Πάτρα, όπου θα καλύψει το κενό του Μάντζαρη που ακολούθησε την αντίθετη διαδρομή

ΜπάσκετΠρομηθέας: Κάτοικος Πάτρας γίνεται ο Γιάννης Αθηναίου! Ο έμπειρος γκάρντ θα φορέσει την φανέλα του Προμηθέα έως το τέλος της σεζόν, ενισχύοντας την περιφέρεια της αχαϊκής ομάδας. Ο 31χρονος διεθνής αποχώρησε από το Περιστέρι και υπέγραψε με τον Προμηθέα. Μάλιστα, την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα της Πάτρας. Έτσι, ο Γιάννης Αθηναίου θα καλύψει το κενό του Βαγγέλη Μάντζαρη στους Πατρινούς. Και θα ακολουθήσει την αντίθετη διαδρομή από τον συμπαίχτη του στην εθνική ομάδα, ο οποίος αποχώρησε από τον Προμηθέα για τα Δυτικά Προάστια.

Μπάσκετ – Προμηθέας: Στην ανακοίνωσή της η Αχαϊκή ΚΑΕ αναφέρει μεταξύ άλλων «H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αθηναίου και τον καλωσορίζει στην Οικογένεια του Συλλόγου”. Ο Αθηναίου είναι εν ενεργεία διεθνής, μέλος της Εθνικής και στα προκριματικά για το Ευρωμπάσκετ 2022. Εκτός του Περιστερίου, έχει περάσει, δε, από τα ρόστερ του Ολυμπιακού, του Παναθηναικού, του Πανιωνίου, της ΑΕΚ, της Ομπραντόιρο και το Ρέθυμνο.

Δείτε ακόμη:

Το καλεντάρι της Φόρμουλα 1 για το 2021
Τη λύση για επανέναρξη εθνικών πρωταθλημάτων και Α2 απεργάζονται ΕΟΚ-ΠΣΑΚ
Σεβασμός σε Λεβαντόσφσκι και Κλόπ, κορυφαίοι της χρονιάς στα βραβεία της ΦΙΦΑ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις