Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Περιστέρι: Μάντζαρης και τυπικά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Περιστέρι: Μάντζαρης και τυπικά

Μπάσκετ - Περιστέρι: Ανακοινώθηκε και επίσημα η επιστροφή του διεθνούς γκαρντ στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων από όπου και αναδείχτηκε

ΜπάσκετΠεριστέρι: Είναι πλέον επίσημο, ο Βαγγέλης Μάντζαρης έγινε παίχτης του Περιστερίου. Έτσι, ο έμπειρος γκαρντ επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε.  Μάλιστα, λίγο νωρίτερα ο Έλληνας διεθνής είχε ανακοινώσει την επιστροφή του μέσω ανάρτησης του, όμως τώρα έγινε και επίσημο. Η ομάδα των δυτικών προαστίων γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του μετά από ένα διάστημα εννέα ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αθλητή Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο έμπειρος γκαρντ θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις (Πρωτάθλημα και Κύπελλο), όσο και στην Ευρώπη». Από την πλευρά του ο παίκτης μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι μεγάλη συγκίνηση για μένα και μεγάλη χαρά που γυρνάω στο σπίτι μου, κυριολεκτικά. Έχουν περάσει δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που ήμουν εδώ. Υπάρχουν αρκετά γνώριμα πρόσωπα που υπήρχαν και τότε. Η ομάδα είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο από τότε και χαίρομαι πάρα πολύ».

Μπάσκετ – Περιστέρι: Το βιογραφικό του

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έχει συμμετάσχει σε όλες τις μικρές” Εθνικές, έχοντας κατακτήσει Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων (U18 το 2008) και Νέων (U19 το 2008), και ασημένιο σε Παγκόσμιο Νέων (U19 το 2009) και Πανευρωπαϊκό Ελπίδων (U20 το 2010).
Το Σεπτέμβριο του 2011 άφησε το περιστέρι και υπέγραψε στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε για 8 χρόνια (ως το καλοκαίρι του 2019) κατακτώντας 2 Ευρωλίγκες (2012 και 2013), 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο: (2013), 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας (2012, 2015 και 2016), ενώ αγωνίστηκε ακόμα σε 2 τελικούς της Ευρωλίγκας. Πέρσι αγωνίστηκε αρχικά στην Ούνικς Καζάν και μεταγράφηκε στον Προμηθέα τις τελευταίες ημέρες του 2019. Την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 αγωνίσθηκε στον Προμηθέα, από τον οποίο μετακινείται στο Περιστέρι.

Δείτε ακόμη:

Liverpool Day! 2-1 την Τότεναμ οι “κόκκινοι”, 2-0 στη Λέστερ οι “μπλε”
Νίκη-ανάσα η Μπαρτσελόνα, 2-1 την Σοσιεδάδ
Μεγάλη νίκη η Ιντερ και στον πόντο από την Μίλαν και την κορυφή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις