Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 64: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 64: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 64: Ο Βόσκαρης επισκέπτεται την Ελένη στο σπίτι της και μπαίνει σε νέες περιπέτειες

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 64: Ο Μελέτης πιέζει τον Κωνσταντή να του αποκαλύψει με ποια είναι ερωτευμένος, ενώ ο Σωκράτης τους κλείνει μια μεγάλη δουλειά μ’ έναν πελάτη, που έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν. Ο Νικηφόρος βλέπει μέρα με τη μέρα τον γάμο του να βουλιάζει ενώ η Ασημίνα για να βρει διέξοδο οδηγείται σε επικίνδυνα μονοπάτια. Ο Μιλτιάδης παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει τη Βιολέτα ενώ η Ανέτ προσπαθεί να προστατέψει τον γιο της από την οργή του άρρωστου αδελφού της.

Ο Δούκας αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Βόσκαρη, για να φύγει η Ελένη από το χωριό, και το ίδιο βράδυ η Ελένη θα έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της που θα τη βάλει σε περιπέτειες. Η Μυρσίνη θα μάθει, με τον πιο απρόσμενο τρόπο, το ένοχο μυστικό του Δούκα και τα θεμέλια του γάμου τους κινδυνεύουν να κλονιστούν ανεπανόρθωτα.

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 64: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου

Άγριες Μέλισσες: Πάμε σε τρίτο κύκλο;

Αν και όλοι γνωρίζαμε ότι Άγριες Μέλισσες θα ολοκληρωθούν με τον δεύτερο κύκλο τους, αυτό μπορεί να μην συμβεί. Αν αρχικά συντελεστές και σταθμός είχαν ως στόχο να ολοκληρωθεί η σειρά στο τέλος του δεύτερου κύκλου, η μεγάλη της επιτυχία όσο περνάει ο καιρος ίσως αλλάξει τα σχέδιά τους και δώσει μια μικρή παράταση. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Real Life, πρόθεση του σταθμού είναι να παρατείνει τη σειρά τουλάχιστον κατά τρεις μήνες, δηλαδή ως τα Χριστούγεννα του 2021, κάτι που σίγουρα θα ενθουσιάσει το φανατικό κοινό των Άγριων Μελισσών.

Το συγγραφικό δίδυμο – Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης – κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1 και την επόμενη σεζόν. Με δεδομένο, έως τώρα, ότι οι “Άγριες Μέλισσες” θα αποχαιρετήσουν το κοινό τον Ιούνιο, οι σεναριογράφοι σχεδίαζαν το επόμενο βήμα τους για νέα σειρά. Το εναλλακτικό σενάριο που έχουν για την επόμενη σεζόν, θα είναι επίσης σειρά εποχής αλλά θα κάνει χρονικό άλμα από την δεκαετία ’50-’60, όταν και διαδραματίζονται οι περιπέτειες των αδελφών Σταμίρη, στη δεκαετία του ’80. Ο τίτλος της νέας σειράς που θα διαδεχθεί τις “Άγριες Μέλισσες” είναι “Το ντέρτι”, σχετίζεται με την λαϊκή μουσική και περιλαμβάνει δύο επεισόδια την εβδομάδα. Επικρατέστερο σενάριο, αν τελικά βρεθεί φόρμουλα ανάμεσα στον ΑΝΤ1, τους σεναριογράφους και την εταιρία παραγωγής για συνέχιση της σειράς – φαινόμενο και την προσεχή σεζόν, είναι να επεκταθεί κατά τρεις μήνες, έως δηλαδή τα Χριστούγεννα του 2021 και όχι για ολόκληρο τρίτο κύκλο.

Άγριες Μέλισσες Ασημίνα Νικηφόρος
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις