Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πλακιωτάκης νέα: Βγήκε από την εντατική, πώς είναι η υγεία του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλακιωτάκης νέα: Βγήκε από την εντατική, πώς είναι η υγεία του

Πλακιωτάκης νέα: Ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης ταλαιπωρήθηκε πολύ με λοίμωξη που υπέστη, όμως κατάφερε να ξεπεράσει τον ιό

Πλακιωτάκης νέα: Βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” μετά από 17 ημέρες ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος νοσούσε με κορονοϊό. Η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε, αν και ταλαιπωρήθηκε πολύ με λοίμωξη που υπέστη, όμως κατάφερε να ξεπεράσει τον ιό. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα απαιτήσει καιρό η ανάρρωση του κ. Πλακιωτάκη, ο οποίος έδωσε πολύ σκληρή μάχη στην εντατική με τον κορονοϊό. Ο υπουργός Ναυτιλίας είχε προσβληθεί από μία ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, καθώς κόλλησε ένα μικρόβιο, και έτσι κρίθηκε απαραίτητο να παραμείνει στη ΜΕΘ περισσότερες ημέρες από ό,τι αναμενόταν. Επρόκειτο να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ωστόσο η παραμονή του στη ΜΕΘ κράτησε μέχρι και την Τετάρτη.

Μέσα από τον Ευαγγελισμό ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας.  Με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook την ώρα της κατάθεσης της ομιλίας του στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για τον Προϋπολογισμό ανέφερε: «Ευχαριστώ όλες και όλους για το ενδιαφέρον σας. Με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών μου είμαι καλύτερα. Κατέθεσα στη Βουλή την ομιλία μου για τον προϋπολογισμό με όσα σημαντικά κάναμε για τη ναυτιλία και τη νησιωτικότητα το 2020 και όσα ακόμα πιο σημαντικά έχουμε δρομολογήσει για το 2021».

Γιάννης Πλακιωτάκης ανάρτηση Facebook
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις