Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μαρέβα Καλαμάτα: Η απάντηση κυβερνητικών πηγών για το ταξίδι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρέβα Καλαμάτα: Η απάντηση κυβερνητικών πηγών για το ταξίδι

Μαρέβα Καλαμάτα: Η απάντηση της Κυβέρνησης στα σχόλια του τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το ταξίδι της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Καλαμάτα

Μαρέβα Καλαμάτα: Θέμα κριτικής έγινε το ταξίδι της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη στην Καλαμάτα, όπου συνόδευε στελέχη του οίκου μόδας Dior, με επικεφαλής την καλλιτεχνική διευθύντρια Maria Grazia Chiuri. Η αντιπροσωπεία του Οίκου Dior βρέθηκε στην Καλαμάτα και επισκέφθηκε τη Συλλογή ελληνικών ενδυμασιών “Βικτωρία Γ. Καρέλια”, καθώς σχεδιάζουν την δημιουργία μιας κολεξιόν με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Συνοδεύονταν από την σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, ενώ παρούσα στην ξενάγηση, που έγινε με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, ήταν και η πρόεδρος του Ιδρύματος Καρέλια και του Λυκείου Ελληνίδων Καλαμάτας, Βίκυ Καρέλια. Με τους επισκέπτες να της εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τα μοναδικά εκθέματα, που φιλοξενεί η Συλλογή.

Μαρέβα Καλαμάτα: Τι έγραψε η Αυγή

Για την Αυγή και το Documento αλλά και άλλα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα του ΣΥΡΙΖΑ το θέμα απέκτησε πολιτικές διαστάσεις, καθώς ετέθη το ερώτημα πώς ταξίδεψε στην Καλαμάτα η σύζυγος του πρωθυπουργού και τι κωδικό πληκτρολόγησε στο 13033. Όπως σημείωνε η Αυγή “Talk of the town έγινε στην Καλαμάτα η επίσκεψη της Μαρέβας Μητσοτάκη με στελέχη του οίκου Dior με αποτέλεσμα να μονοπωλούν τα ρεπορτάζ στα τοπικά μέσα.

Μόνο που το ερώτημα είναι, με δεδομένο ότι απαγορεύεται η μετακίνηση από νομό σε νομό, με τι sms μετακινήθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη. Σύμφωνα με τα ισχύοντα απαγορευτικά μέτρα επιτρέπεται η μετακίνηση από νομό σε νομό μόνο για λόγους υγείας, για τελετή κηδείας, για επικοινωνία γονέων με τα τέκνα τους”.

Η απάντηση κυβερνητικών κύκλων

Κυβερνητικοί κύκλοι αναφέρουν πως η χυδαιότητα κάποιων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Και προσθέτουν: Οφείλουμε να σημειώσουμε λοιπόν ότι η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη δεν πήγε στην Καλαμάτα για εκδρομή, αλλά κατόπιν της προβλεπόμενης έγγραφης άδειας από την Πολιτική Προστασία, συνοδεύοντας στελέχη του οίκου Dior, ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως, που ήρθαν στη χώρα μας προκειμένου να ερευνήσουν ύστερα από περιήγηση σε μουσεία, τη δυνατότητα η νέα τους collection το 2021 να έχει αναφορά στην Ελλάδα με αφορμή και τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία.

Το γεγονός αυτό, όπως αντιλαμβάνονται όλοι, θα αποτελέσει σημαντική προβολή για τη χώρα. Είναι επίσης γνωστό ότι η κα Μητσοτάκη ασχολείται συστηματικά με την προώθηση της ελληνικής χειροτεχνίας στον κόσμο, γεγονός που σχετίζεται άμεσα με την υλοποίηση της collection. Έλεος πια με τη μικροπρέπεια!”.

Μαρέβα Μητσοτάκη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις