Λεωνίδας Γρηγοράκος κορονοϊός: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του “Σωτηρία”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεωνίδας Γρηγοράκος κορονοϊός: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του “Σωτηρία”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Λεωνίδας Γρηγοράκος κορονοϊός: Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος εισήχθη το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

17.12.2020 | 21:46

Λεωνίδας Γρηγοράκος κορονοϊός: Λίγες ώρες αφότου ο Λεωνίδας Γρηγοράκος χρειάστηκε να νοσηλευτεί εξαιτίας του κορονοϊού στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, έγινε γνωστό πως εισήχθη στη ΜΕΘ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής Εντατικής Θεραπείας-Πνευμονολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας έχει διασωληνωθεί. Κατά τις ίδιες πηγές, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε με τη διοίκηση του νοσοκομείου. “Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά” ήταν το μήνυμά της.

Το πρωί, οπότε και έγινε η εισαγωγή του στο νοσοκομείο, η κατάσταση της υγείας του ήταν καλή και είχε εμφανίσει ήπια συμπτώματα, για αυτό και σε πρώτη φάση οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να εισαχθεί για νοσηλεία σε μια από τις κλίνες Covid του νοσοκομείου. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα κρίθηκε αναγκαίο να μπει σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δείτε ακόμη
Pulse: “Σαρωτικός” Μητσοτάκης – Στο 40% η ΝΔ, διαφορά 16 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ
Οι αγκαλιές Μακρόν και το δείπνο – Αρνητικός ο Μητσοτάκης
Καμπάνια ενημέρωσης για τον εμβολιασμό ετοιμάζει η κυβέρνηση – Τα δύο πρόσωπα “κλειδιά”
Η παγίδα του «σωστού» και του «λάθους»
Exit mobile version