Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Bachelor αποχώρηση (16/12): Η κοπέλα που έφυγε λίγο πριν το τέλος
LIFESTYLE

The Bachelor αποχώρηση (16/12): Η κοπέλα που έφυγε λίγο πριν το τέλος

The Bachelor αποχώρηση (16/12): Κορυφώνεται η αγωνία στο ''The Bachelor'' καθώς την Παρασκευή θα γίνει ο μεγάλος τελικός.

The Bachelor αποχώρηση (16/12): Κορυφώνεται η αγωνία στο ”The Bachelor’‘ καθώς την Παρασκευή θα γίνει ο μεγάλος τελικός. Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Παναγιώτης γνώρισε τις οικογένειες των κοριτσιών και μίλησε με την καθεμία ξεχωριστά. Το άγχος του Παναγιώτη φάνηκε αρκετά, όταν γνώρισε την οικογένεια της Νικολέττας, με τον πατέρα της να τον ”στήνει” στον τοίχο.

Ωστόσο ο Έλληνας Bachelor είχε μια έκπληξη για τις τέσσερις κοπέλες. Μετά το τέλος της συνάντησης με την Ραφαέλα και τη μητέρα της, ο Παναγιώτης είπε στην Ραφαέλα να ενημέρωσει τις άλλες τρεις παίκτριες λέγοντάς της πως θα γίνει τελετή των Ρόδων και μια θα αποχωρήσει. Οι κοπέλες που δεν το περίμεναν και αγχώθηκαν καθώς το παιχνίδι έχει φτάσει στο πιο κρίσιμο σημείο του.

Στην τελετή των Ρόδων ο Παναγιώτης δυσκολεύτηκε να αποφασίσει. Ωστόσο μια κοπέλα έπρεπε να αποχωρήσει. Η Ραφαέλα ήταν αυτή που δεν κατάφερε να κερδίσει ένα τριαντάφυλλο για να προχωρήσει στον ημιτελικό. Βίβιαν, Αντζελίνα και Νικολέττα θα διεκδικήσουν σήμερα μια θέση στον τελικό.

Η 20χρονη Κύπρια στις πρώτες της αναρτήσεις μετά την αποχώρησή της, κοινοποίησε την ανάρτηση που έκανε για εκείνη ο Παναγιώτης Βασιλάκος και τον ευχαρίστησε για τις αναμνήσεις. Η Ραφαέλα ανέβασε επίσης μια εικόνα με παλιότερες στιγμές της από το «The Bachelor». Τέλος ευχαρίστησε όσους της έστειλαν μηνύματα και υποσχέθηκε να προσπαθήσει να απαντήσει σε όλους.

insta story της Ραφαέλας από το the bachelor insta story της Ραφαέλας από το the bachelor
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις