Big Brother spoiler τελικός (18/12): Ποιος είναι το μεγάλο φαβορί

LIFESTYLE

Big Brother spoiler τελικός (18/12): Ποιος είναι το μεγάλο φαβορί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Big Brother spoiler τελικός (18/12): Το ''Big Brother'' φτάνει στο τέλος του και όλοι περιμένουν με αγωνία να μάθουν τον μεγάλο νικητή.

17.12.2020 | 18:56

Big Brother spoiler τελικός (18/12): Το ”Big Brother” φτάνει στο τέλος του και όλοι περιμένουν με αγωνία να μάθουν τον μεγάλο νικητή. Το ριάλιτι εγκλεισμού πέρασε από χίλια κύματα, αφού ανέβαλλε την πρεμιέρα του λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Μετά το τέλος του πρώτου lockdown, άρχισαν ξανά οι προετοιμασίες και λίγο μετά ”βγήκε στον αέρα”. Το ”Big Brother” απέκτησε από τότε φανατικούς τηλεθεατές ωστόσο ήταν πολλοί και εκείνοι που διαφώνησαν και έκαναν κριτική στο ριάλιτι. Τα νούμερα τηλεθέασης όμως έδειξαν πως ο κόσμος το αγάπησε.

Στον μεγάλο τελικό βρίσκονται πέντε παίκτες, όμως ένας θα πάρει στο τέλος τις 100.000 ευρώ! Σοφία, Άννα Μαρία, Ζακ, Δημήτρης και Γρηγόρης, έχουν τεθεί στην κρίση του κοινού, που θα μπορεί να ψηφίζει μέχρι και τη στιγμή όπου ο Χάρης Βαρθακούρης θα ανακοινώσει στο live πως έκλεισαν οι γραμμές. Ποιο είναι όμως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη; Οι αποδόσεις σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες δίνουν ως μεγάλο φαβορί την Άννα Μαρία!

Η παίκτρια που έχει συζητηθεί στα κανάλια και τα social media όσο κανείς αλλός στο φετινό Big Brother, φαίνεται πως θα είναι η νικήτρια, με δεύτερη τη Σοφία Δανέζη και τρίτο τον Δημήτρη Πυργίδη.

Να υπενθυμίσουμε πως οι στοιχηματικές βγήκαν αληθινές και στην περίπτωση του τελικού του GNTM. Εκεί ξεκάθαρο φαβορί ήταν ο Ηρακλής, με δεύτερη στις αποδόσεις να είναι η Παρασκευή και τρίτος ο Ανδρέας, ακριβώς όπως βγήκαν τα αποτελέσματα.

Exit mobile version