Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αιμιλιάνο GNTM: Το νέο του επαγγελματικό βήμα
LIFESTYLE

Αιμιλιάνο GNTM: Το νέο του επαγγελματικό βήμα

Αιμιλιάνο GNTM: Τον Αιμιλιάνο Μάρκου τον μάθαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων του GNTM.

Αιμιλιάνο GNTM: Τον Αιμιλιάνο Μάρκου τον μάθαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων του GNTM. Ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν και κατάφερε να φτάσει μέχρι την τετράδα του τελικού. Κέρδισε αρκετές φορές την καλύτερη φωτογραφία, ήταν στο δωμάτιο του campaing ενώ έφτασε μόλις μια φορά κοντά στην έξοδο.

Στον μεγάλο τελικό δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική τριάδα καθώς αποχώρησε ένα βήμα πριν λόγω της πασαρέλας που έκανε στο ID Catwalk, η οποία μπορεί μεν να ήταν καλή ωστόσο δεν εντυπωσίασε τους κριτές. Φυσικά μας απασχόλησε προς το τέλος του παιχνιδιού και για τον έρωτά του με την Μαριαγάπη.

Ο Αιμιλιάνο μετά το τέλος του GNTM  έχει γυρίσει στην καθημερινότητα της και σχεδιάζει τα επόμενα βήματα του στο χώρο του modeling. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης η Τζώρτζια Γεωργίου μέσα από την εκπομπή “Στη Φωλιά των Κούκου” αποκάλυψε ποιο είναι το πρώτο επαγγελματικό βήμα του Αιμιλιάνο μετά το τέλος του σόου. Ο Αιμιλιάνο, λοιπόν, είναι το πρώτο μοντέλο που έκλεισε δουλειά μετά το GNTM και έτσι θα τον δούμε να κάνει πασαρέλα στα φετινά Madwalk.

ο αιμιλιάνο ποζάρει
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις