Εμβολιασμοί ΕΕ κορονοϊός: Ξεκινούν στις 27 Δεκεμβρίου σύμφωνα με τον Σπαν

ΚΟΣΜΟΣ

Εμβολιασμοί ΕΕ κορονοϊός: Ξεκινούν στις 27 Δεκεμβρίου σύμφωνα με τον Σπαν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ειρήνη Θεοδωρίδου

Εμβολιασμοί ΕΕ κορονοϊός: Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Υγείας, Γενς Σπαν όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ προγραμματίζουν να αρχίσουν τους εμβολιασμούς κατά της COVID-19 από τις 27 Δεκεμβρίου

17.12.2020 | 12:55

Εμβολιασμοί ΕΕ κορονοϊός: Σε ρυθμούς εμβολιασμών κατά του κορονοϊού βρίσκεται η Ευρώπη. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Υγείας, Γενς Σπαν όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ προγραμματίζουν να αρχίσουν τους εμβολιασμούς κατά της COVID-19 από τις 27 Δεκεμβρίου. «Στη Γερμανία θα αρχίσουμε, αν η έγκριση έρθει όπως έχει προγραμματιστεί, στις 27 Δεκεμβρίου. Οι άλλες χώρες στην ΕΕ θέλουν να μπορούν να αρχίσουν και θέλουν να αρχίσουν από τις 27 Δεκεμβρίου», είπε χαρακτηριστικά ο Σπαν ενόψει συνεδρίασης με την Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ και διευθυντικά στελέχη της εταιρείας παρασκευής του εμβολίου BioNTech.

Να σημειώσουμε πως η  αρχή των εμβολιασμών θα γίνει από τα κέντρα φιλοξενίας και φροντίδας ηλικιωμένων, ενώ αυτή τη στιγμή προετοιμάζονται στην Γερμανία 440 κέντρα εμβολιασμού, ενώ δεκάδες χιλιάδες άτομα έχουν προσφερθεί ως εθελοντές που θα βοηθήσουν στην διαδικασία.

Δείτε ακόμα:
Θετικός στον κορωνοϊό ο Εμανουέλ Μακρόν
Νέο μήνυμα Άγκυρας σε Ουάσινγκτον – «Λανθασμένη νομικά απόφαση», απειλεί με μέτρα
«Σάλος» στη Γερμανία – Αναφορές για «επιλογή ασθενών» που διασωληνώνονται
Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στις ΗΠΑ – Παίρνουν σειρά Πενς, Μπάιντεν, Ομπάμα
Το Πακιστάν ανοίγει αγκάλες για τον Ερντογάν – “Σπουδαίος ο ρόλος του στην… παγκόσμια ειρήνη”
Exit mobile version