Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρεβεγιόν 9 άτομα – κορονοϊός: Να μην ανοίξει ο κύκλος, τονίζει η Γκάγκα
ΕΛΛΑΔΑ

Ρεβεγιόν 9 άτομα – κορονοϊός: Να μην ανοίξει ο κύκλος, τονίζει η Γκάγκα

Ρεβεγιόν 9 άτομα - κορονοϊός: «Να διαλέξουμε άλλη μία οικογένεια, αλλά να μην δούμε άλλους, να κρατήσουμε τον κύκλο επαφών στενό», είπε χαρακτηριστικά η κ.Γκάγκα

Ρεβεγιόν 9 άτομα – κορονοϊός: Στη σημασία του να περάσουμε τις φετινές γιορτές με τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά να κρατήσουμε στενό τον κύκλο μας στάθηκε η Μίνα Γκάγκα.  Η πνευμονολόγος – διευθύντρια 7ης Πνευμονολογικής κλινικής Νοσοκομείο Σωτηρία εξέφρασε την άποψη πως  είναι πολύ σημαντικό να περάσουμε τις γιορτές με λιγότερους δικούς μας ανθρώπους και πάντως όχι διαφορετικούς», ενώ εμφανίστηκε σύμφωνη με την απόφαση των 9 ατόμων στα ρεγεβιόν, αρκεί να πρόκειται για τα ίδια άτομα. «Να διαλέξουμε άλλη μία οικογένεια, αλλά να μην δούμε άλλους, να κρατήσουμε τον κύκλο επαφών στενό», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Παράλληλα, τόνισε τη σημασία που έχει «να δούμε τους ανθρώπους με μάσκες και σε αεριζόμενους χώρους», υπογραμμίζοντας πως «ό,τι κάνουμε έχει σχέση με το πώς τηρούμε τα μέτρα. Το θέμα είναι να σταματήσουμε τις επαφές, να μαζευόμαστε, ή να πηγαίνουμε επισκέψεις και να μιλάμε χωρίς μάσκα». Η κυρία Γκάγκα τόνισε ότι «αυτή την εποχή έχουμε κουραστεί όλοι. Έχουμε χαλαρώσει. Τα μέτρα έχουν νόημα όταν τηρούνται. Η κούραση είναι κατανοητή αλλά έχουμε μπροστά μας ένα διάστημα με αυξημένο κίνδυνο». Όσο για το εμβόλιο είπε «ας ξεκινήσουμε λίγο λίγο και να το δούμε, θα έρθουν στην επόμενη φάση πολλά εμβόλια» και εκτίμησε ότι «το καλοκαίρι θα είμαστε καλά, αλλά θα εξαρτηθεί και από μας».

άντρας περνάει από κλειστό μαγαζί
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις