Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Δήλωση έκπληξη Καμπερίδη για την παραμονή του στην ομάδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δήλωση έκπληξη Καμπερίδη για την παραμονή του στην ομάδα

Καμπερίδης Άρης: Με εμφανή τα σημάδια της ανακούφισης από το αποτέλεσμα που τόσο πολύ έψαχνε, εμφανίστηκε ο Σάββας Καμπερίδης

Καμπερίδης Άρης: Ο Άρης κατάφερε να σπάσει την “κατάρα” νικώντας εκτός έδρας, και ο προπονητής του, Σάββας Καμπερίδης μόνο αισιόδοξος μπορούσε να είναι μετά από το διπλό στη Λάρισα. Αυτή, ήταν η τρίτη νίκη για την ομάδα του Καμπερίδη, ενώ από την πλευρά τους οι Θεσσαλοί γνώρισαν μία ακόμα ήττα στο Πρωτάθλημα που τους αφήνει στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ωστόσο, οι φήμες για παραίτηση οργιάζουν, με τον ίδιο να μην θέλει να αποκαλύψει τα σχέδια του…  Ο Σάββας Καμπερίδης στάθηκε πάντως στην ανάγκη επιστροφής της ομάδας στις νίκες καθώς δήλωσε ότι… «ο αγώνας με τη Λάρισα είναι καθοριστικός για εμάς. Προερχόμαστε από δύο πολύ άσχημες εμφανίσεις και σίγουρα δεν έχουμε περιθώριο για άλλη. Η Λάρισα διαθέτει πολλούς παίκτες με ικανότητα στην επίθεση και θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη συνέπεια στην άμυνα».

Καμπερίδης: Κάναμε λάθη που παραλίγο να μας στοιχίσουν

«Περιμέναμε ένα παιχνίδι με τα χαρακτηριστικά με τα οποία είχε. Η Λάρισα είναι μια ομάδα με μεγάλη ικανότητα στο σκορ έχει παίκτες οι οποίοι μπορούν να βάλουν ατομικά καλάθια, έχει παίκτες με μεγάλη ικανότητα στο περιφερειακό σουτ. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ενώ είχε τη διάθεση δεν είχε την απαραίτητη συγκέντρωση και την απαραίτητη σκληράδα, είναι χαρακτηριστικό ότι το μοναδικό άστοχο σουτ της Λάρισας ήταν το τελευταίο λέι απ του Κεν Μπράουν. Χάσαμε όλα τα ριμπάουντ, στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας ήταν εντελώς διαφορετική, παίξαμε καλύτερη άμυνα, παίξαμε καλύτερα στις επαφές και παίρνοντας δύναμη από την άμυνα μας αρχίζαμε να παίζουμε καλύτερα και στην επίθεση.

Κάναμε λάθη που παραλίγο να μας στοιχίσουν αλλά νομίζω ότι το πάθος και η ομαδικότητα που δείξαμε στις κρίσιμες στιγμές κάτι που δεν συνέβη στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, είναι αυτά που καθόρισαν το αποτέλεσμα. Βεβαίως για να πάρεις τη νίκη πρέπει να μπουν και κάποια μεγάλα σουτ, είχαμε παιδιά τα οποία βρήκαν μπροστά πήραν μεγάλα σουτ και καταφέραμε και πήραμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη μετά από σχεδόν δύο χρόνια και νομίζω ότι μετά από αυτό μπορεί να κοιτάει η ομάδα με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Τα παιδιά ήταν αποφασισμένα να δώσουν ότι έχουν

Για το τι άλλαξε στο τέλος: «Νομίζω ότι η άμυνα με αλλαγές που επιλέξαμε να παίξουμε στο τέλος και κάποιοι από τους παίκτες που έπαιζαν είναι οι ίδιοι με το παιχνίδι με τον Ηρακλή που πάλι είχαμε γυρίσει το παιχνίδι. Ο Σλαφτσάκης μάρκαρε πέντε θέσεις σήμερα στο γήπεδο και ήταν συγκλονιστικός. Τα παιδιά ήταν αποφασισμένα να δώσουν ό,τι έχουν».

Για τον τραυματισμό του Ντραγκίσεβιτς: «Πριν από το παιχνίδι έκανε δύο ενέσεις για να παίζει, είχε ένα χτύπημα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Το γόνατο του έχει πρηστεί και θα δούμε πως θα πάει».

Για τις φήμες περί παραίτησης του: «Όλο αυτό το διάστημα που είμαι στην ομάδα δεν έχω εκφράσει το παραμικρό για τις δυσκολίες που υπάρχουν. Αυτό γιατί δεν θέλω να χρησιμοποιώ κάποιες καταστάσεις ως άλλοθι για τη εικόνα της ομάδας ή ως δικαιολογίες. Η ομάδα έχει προβλήματα το ξέρουμε γίνεται προσπάθεια. Δεν θέλω να επιβεβαιώσω κάτι ή να αρνηθώ, θα συζητήσω με τους ανθρώπους της διοίκησης και θα δούμε τι είναι το καλύτερο για την ομάδα».

Λογικά μέχρι την Παρασκευή θα γίνουν πληρωμές σε όλη την ομάδα και φυσικά σκοπός της διοίκησης είναι να παραμείνει στο Αλεξάνδρειο ο Σάββας, μιας και γίνονται συνέχεια συζητήσεις ανάμεσα σε τεχνικό τιμ και διοίκηση με σκοπό να βρεθούν λύσεις σε μια πολύ δύσκολη χρονιά!

Σάββας Καμπερίδης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις