Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αρης – απόπειρα δωροδοκίας: Καταθέτει ο Καρυπίδης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρης – απόπειρα δωροδοκίας: Καταθέτει ο Καρυπίδης

Αρης - απόπειρα δωροδοκίας: Κλήθηκε από την Εισαγγελία πρωτοδικών ως ο άνθρωπος που ενημερώθηκε από τον Σιαμπάνη για την απόπειρα χρηματισμού του

Αρηςαπόπειρα δωροδοκίας: Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης, κλήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να καταθέσει ως μάρτυρας σχετικά με την υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας σε βάρος του τερματοφύλακα της ομάδας του, Μάριο Σιαμπάνη. Έτσι, ο κ. Καρυπίδης θα καταθέσει στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης,  το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση. Θυμίζεται,  μετά από τις καταγγελίες του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνου Καραπαπά, περί απόπειρας δωροδοκίας στον κίπερ του Άρη.

Έχουν ήδη καταθέσει ενώπιον των δικαστικών αρχών οι Μάριος Σιαμπάνης (Δευτέρα 14/12) αλλά και ο αρχηγός των «κίτρινων», Γιώργος Δεληζήσης. Στα πλαίσια της προανάκρισης η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αποφάσισε να  καλέσει και τον διοικητικό ηγέτη του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη, ώστε να καταθέσει ως μάρτυρας. Μάλιστα, η κατάθεση του θα γίνει στο Τμήμα Αθλητικής Βίας, που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Αρης – απόπειρα δωροδοκίας: Πρώτος που ενημερώθηκε

Να σημειωθεί, πως ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» έχει κατονομαστεί από τον νεαρό τερματοφύλακα της ομάδας του, Μάριο Σιαμπάνη,  ως το πρώτο άτομο που ενημερώθηκε από τον ίδιο σχετικά με την απόπειρα δωροδοκίας εις βάρος του πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κίπερ του Άρη, φαίνεται πως κ. Καρυπίδης ενημερώθηκε από την προηγούμενη Πέμπτη για το εν λόγω περιστατικό. Έτσι, το μόνο που απομένει, είναι να καταθέσει στις αρχές ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων».

Δείτε ακόμη:

Liverpool Day! 2-1 την Τότεναμ οι “κόκκινοι”, 2-0 στη Λέστερ οι “μπλε”
Νίκη-ανάσα η Μπαρτσελόνα, 2-1 την Σοσιεδάδ
Μεγάλη νίκη η Ιντερ και στον πόντο από την Μίλαν και την κορυφή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις