Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης ΣΥΡΙΖΑ: Ονειρεύεται επιστροφή στην εξουσία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης ΣΥΡΙΖΑ: Ονειρεύεται επιστροφή στην εξουσία

Πολάκης ΣΥΡΙΖΑ: Παράλληλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε χυδαία επίθεση στα στελέχη της πλειοψηφίας υποστηρίζοντας ότι εφαρμόζουν λογικές αυταρχισμού, φίμωσης και αστυνομοκρατίας

Πολάκης ΣΥΡΙΖΑ: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης είναι συχνά στο επίκεντρο των συζητήσεων. Ο βουλευτής έκανε σήμερα ένα ακόμη σόου στη βουλή κατά την ομιλία του για το αίτημα άρσης της ασυλίας του μετά τη μήνυση του δημοσιογράφου και εκδότη Γιάννη Κουρτάκη. Εκτός των άλλων ονειρεύεται και την επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία λέγοντας χαρακτηριστικά «θα σας ρίξουμε».

Παράλληλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση στα στελέχη της πλειοψηφίας υποστηρίζοντας ότι εφαρμόζουν λογικές αυταρχισμού, φίμωσης και αστυνομοκρατίας που «που δεν τόλμησαν ούτε οι πατεράδες σας και οι παππούδες σας να εφαρμόσουν στις πιο μαύρες εποχές της ΕΡΕ, του εμφυλίου και του Παπαδόπουλου». «Θα σας ρίξουμε» ανέφερε ο ίδιος σε άλλο σημείο υποστηρίζοντας ότι το δικό του κόμμα μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τα προβλήματα της χώρας και τις συνέπειες της πανδημίας.

Πολάκης στη Βουλή

Η μήνυση από τον Γιάννη Κουρτάκη

Σχετικά με τη μήνυση του Γιάννη Κουρτάκη ανέφερε ότι: «εχετε πάρει τον κατήφορο και νομίζετε ότι με άρσεις ασυλίας θα μας σιωπήσετε. Δεν υποστέλλουμε την σημαία. Δεν το σκύβουμε το κεφάλι. Θα σας ρίξουμε από την κυβέρνηση γιατί δεν αξίζετε. Αρχίζουν και το πιστεύουν οι πολίτες. Δεν αξίζετε σε αυτή τη χώρα να κυβερνάτε με αυτό το τρόπο» είπε ο Παύλος Πολάκης ενώ κλείνοντας απήγγειλε και μια μαντινάδα «Σα πληγωθεί ο αετός να μην τον ελυπάσαι. Θα ξανανοίξει τα φτερά και θα ξαναπετάξει».

Ωστόσο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μπούγας εστίασε στο κλείσιμο της ομιλίας του Παύλου Πολάκη λέγοντάς του πως όλα αυτά με τις μαντινάδες παραπέμπουν στο «θα ξαναέρθουμε και η γη θα τρέμει».  Η σύγκριση της ομιλίας του Παύλου Πολάκη με το ναζιστικό σύνθημα προκάλεσε την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Να το πάρεις πίσω. Η ΝΔ είναι αυτή που έχει μαζέψει όλους τους γερμανοτσολιάδες» είπε ο Πολάκης. «Δεν θα διανοούμουν να συγκρίνω ένα κοινοβουλευτικό κόμμα – πλην του μορφώματος της ΧΑ – με τον ναζισμό» είπε ο κ. Μπούγας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις