Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καρανίκας για Μητσοτάκη: Zητά τη βοήθεια του… Χριστούλη για να σωθεί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρανίκας για Μητσοτάκη: Zητά τη βοήθεια του… Χριστούλη για να σωθεί

Καρανίκας για Μητσοτάκη: Βέβαια, μάλλον βιάστηκε να κάνει τη δημοσίευση και δεν πρόσεξε το ορθογραφικό λάθος που είχε κάνει

Καρανίκας για Μητσοτάκη: Ο Νίκος Καρανίκας πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, απασχολεί συχνά πυκνά την πολιτική επικαιρότητα με αναρτήσεις στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Φυσικά οι δημοσιεέυσεις που κάνει γίνονται τις περισσότερες φορές αντικείμενο συζήτησης. Αυτή τη φορά έκανε ένα ειρωνικό post για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την ομιλία του χθες στη βουλή για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2021.

Βέβαια, μάλλον βιάστηκε να κάνει τη δημοσίευση και δεν πρόσεξε το ορθογραφικό λάθος που είχε κάνει. Αντί να γράψει «φυλάει», γράφει «φιλάει». Στη συνέχεια της κριτικής του χαρακτηρίζει τον Μητσοτάκη ως μαριονέτα. «Ό,τι να ‘ναι. Δεν ξέρει και λέει ό,τι του γράφουνε οι λογογράφοι. Αλλά… μας κυβερνάει. Ο Χριστούλης να μας φιλάει ένθεους και άθεους από την μαριονέτα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο «επιδειξίας»

Η ανάρτηση αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά την άστοχη τοποθέτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Σουλτάνας Ελευθεριάδου από βήματος Βουλής κατά την οποία ο πρωθυπουργός είναι «επιδειξίας» γιατί όπως λέει… «επιδεικνύει τον πλούτο του». Ο τρόπος που χρησιμοποίησε τη λέξη «επιδειξίας» προκάλεσε τουλάχιστον περιέργεια στο ακροατήριο, με τον προεδρεύοντα, Νικήτα Κακλαμάνη, να της δίνει την ευκαιρία να επανορθώσει, εξηγώντας πως, πέραν των άλλων, έκανε λανθασμένη χρήση της λέξης.

«Δεν ανακαλώ τίποτα. Υπάρχουν δημοσιεύματα που επιδεικνύει τα πλούτη» ήταν η απάντηση της κυρίας Ελευθεριάδου. «Μήπως θέλατε να πείτε επιδειξιομανής; Άλλο επιδειξιομανής, άλλο επιδειξίας» επέμεινε εκ νέου ο κ. Κακλαμάνης, χωρίς ωστόσο να πάρει απάντηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις