Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 – τρέιλειρ: Οι τρεις σεφ επιστρέφουν και όλα θα είναι διαφορετικά
LIFESTYLE

MasterChef 5 – τρέιλειρ: Οι τρεις σεφ επιστρέφουν και όλα θα είναι διαφορετικά

MasterChef 5 - τρέιλειρ: Σ' ένα απολαυστικό τρέιλερ βλέπουμε τους τρεις κριτές με δεμένα τα χέρια και τα μάτια σε ένα βανάκι να μεταφέρονται σε άγνωστη τοποθεσία

MasterChef 5 – τρέιλειρ: Αφού ολοκληρώθηκε το ριάλιτι των μοντέλων, σειρά παίρνουν οι μάγειρες. Το GNTM 3 τελείωσε με τον Ηρακλή να κατακτά τον τίτλο, αλλά έρχεται το MasterChef 5 και το τρέιλερ μάς έδωσε μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας. Σ’ ένα απολαυστικό διαφημιστικό βλέπουμε τους τρεις κριτές με δεμένα τα χέρια και τα μάτια σε ένα βανάκι να μεταφέρονται σε άγνωστη τοποθεσία. Με τον Πάνο Ιωαννίδη να ρωτάει αν πρόκειται για δοκιμασία γευσιγνωσίας, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρίσκονται δεμένοι μπροστά από μια τηλεόραση βλέποντας τον τελικό του περασμένου MasterChef.

Οι τέσσερις κουκουλοφόροι δεν είναι άλλοι από τους περασμένους νικητές Σταύρο Βαρθαλίτη, Μανώλη Σαρρή, Τιμολέων Διαμαντή και Λάμπρο Βακιάρο που… απειλούν τους κριτές και μέντορές τους, ενώ τσακώνονται μεταξύ τους για το καλύτερο MasterChef. Κλείνοντας ο Σωτήρης Κοντιζάς επαναλαμβάνει όπως και στον τελικό: «Ξεχάστε ό,τι ξέρατε. Έρχεται το MasterChef και δε θα είναι τίποτα το ίδιο!».

 Κουτσόπουλος: Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ

Λίγη ώρα μετά την κυκλοφορία του νέου τρέιλερ του MasterChef 5 o Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τρόπο μοναδικό και ευφυή «ξαναχτύπησε» μέσα από το Twitter με μια απολαυστική ανάρτηση. Ο ένας εκ των τριών κριτών του ριάλιτι μαγειρικής του Star το οποίο επιστρέφει σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φανταστική ιστορία στην οποία εμπλέκεται το ΠΑΣΟΚ με το lockdown και την απαγωγή του στο τρέιλερ του MasterChef 5.

«Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ. Με σταμάτησαν σε μπλόκο. Με ρώτησαν που πάω. Τους απάντησα πως θα ήθελα να πάω “πίσω” τότε που απλώναμε την μπουγάδα και ο “ήλιος” του την στέγνωνε σε 10 λεπτά…Δεν το κατάλαβαν… Τελικά με συνέλαβαν… », έγραψε στο tweet του ο θείος Leo το οποίο συνόδεψε με μια φωτογραφία από το τρέιλερ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις