GNTM 3 τελικός: Ο μεγάλος νικητής

LIFESTYLE

GNTM 3 τελικός: Ο μεγάλος νικητής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

GNTM 3 τελικός: Ένα ID Catwalk και μια διπλή φωτογράφιση

16.12.2020 | 01:57

GNTM 3 τελικός: Μεγάλος νικητής του GNTM 3 αναδείχθηκε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ με 95,2 πόντους. Δεύτερη βγήκε η Παρασκευή με 87 ενώ στην τρίτη θέσε έμεινε ο Ανδρέας με 84,8. Φορώντας τα καλά τους, Παρασκευή, Ανδρέας και Ηρακλής μπήκαν στο πλατό του GNTM 3 και στάθηκαν απέναντι από τους κριτές για τελευταία φορά. Οι βαθμολογίες των κριτών στην πρώτη φωτογράφιση ήταν:

Ηρακλής: 39/40

Ανδρέας: 37/10

Παρασκευή: 38/10

Το live

Ο τελικός όμως θα κρινόταν στο live του GNTM 3. Εκεί ο Γιώργος Καράβας ήταν μόνος του στο πλατό. Ο coach κάλεσε τους κριτές. Δημήτρης Σκουλός, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Αγγελος Μπράτης και Βίκυ Καγιά έκαναν την εμφάνισή τους. Ο Γιώργος Καράβας έφερε στο πλατό τους τρεις φιναλίστ: Ανδρέας Αθανασόπουλος, Παρασκευή Κερασιώτη και Ηρακλής Τσουζίνοφ μπήκαν λαμπεροί αλλά και με τρακ. Οι κριτές βαθμολόγησαν τους παίκτες για τη δεύτερη φωτογραφία τους.

Οι βαθμολογίες στη δεύτερη φωτογραφία ήταν:

Ηρακλής: 79

Παρασκευή: 76

Ανδρέας: 72

Η ώρα του κοινού

Η αγωνία χτύπησε κόκκινο.. Ο Ανδρέας βρέθηκε στην τρίτη θέση με 84, 8, η Παρασκευή με 87 στην δεύτερη και ο Ηρακλής έλαβε 95,2.

Η αποχώρηση του Αιμιλιάνο

To GNTM 3 ξεκίνησε με το ID Catwalk και ολοκλήρωσε τον κύκλο του με μια πασαρέλα για λογαριασμό τριών αναγνωρισμένων brand μόδας. Η μεγάλη έκπληξη ήταν πως μαζί με τους κορυφαίους τέσσερις, περπάτησαν και δεκαπέντε από τα παιδιά που αποχώρησαν από το διαγωνισμό. Φώτα, μουσική, ρυθμός, styling και ένα backstage γεμάτο παλμό, ήταν τα στοιχεία, που συνέθεσαν το φαντασμαγορικό σόου.

Δυστυχώς, όμως, ο Αιμιλιάνο δεν τα κατάφερε και δεν πέρασε στη δεύτερη διαγωνιστική φάση. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της πρώτης πασαρέλας, ο Γιώργος Καράβας έξαλλος τους κάλεσε στα παρασκήνια και τους επισήμανε ότι δεν ακολουθούσαν συγκεκριμένο ρυθμό κι ότι ο Αιμιλιάνο έκανε το λάθος και τους οδήγησε από άλλη πλευρά προς την έξοδο κι όχι από μπροστά. Τελικά, αυτό το λάθος φάνηκε μοιραίο.

To red carpet και το πάρτι

Μετά την αποχώρηση του Αιμιλιάνο, οι κριτές είχαν ακόμη ένα ”δώρο” για τους τρεις παίκτες. Εκείνο της διπλής φωτογράφισης από τον Δημήτρη Σκουλό. Πρώτο concept ήταν το Red Carpet στο οποίο οι παίκτες πλαισιώθηκαν από τον Γιώργο Καράβα και την Βίκυ Καγιά ενώ στο δεύτερο κλικ τα παιδιά βρέθηκαν σε μια μπλε φωτογράφιση, σε ένα party γεμάτο με άγνωστα μοντέλα.

Γιατί απουσίαζε ο Άγγελος Μπράτης

Ο Άγγελος Μπράτης έλειπε από τον ημιτελικό και τον τελικό. Όπως ανακοίνωσε, προ ημερών βρέθηκε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού και έκρινε σωστό να απομονωθεί. Τα τεστ που έκανε βγήκαν αρνητικά ωστόσο ο ίδιος όπως είπε δεν ήθελε να θέσει κάποιον σε κίνδυνο. Βέβαια στο live του GNTM ο Άγγελος Μπράτης ήταν εκεί.

Exit mobile version