Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 Ηρακλής: Η πρώτη ανάρτηση του νικητή
LIFESTYLE

GNTM 3 Ηρακλής: Η πρώτη ανάρτηση του νικητή

GNTM 3 Ηρακλής: «Δεν παίζει να φτάσει ένα ποστ να πω το πως αισθάνομαι θα το αποδείξω στην πορεία», γράφει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του

GNTM 3 Ηρακλής: O Ηρακλής Τσουζίνοφ είναι ο μεγάλος νικητής του GNTM 3. Το μοντέλο έκλεψε τις εντυπώσεις στον χθεσινό τελικό και κατέκτησε τόσο τα χρηματικά έπαθλα, όσο και το αυτοκίνητο, αλλά το διετές συμβόλαιο, με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων στο Λονδίνο. Ο Ηρακλής στην πρώτη του ανάρτηση στο instagram όπου μετρά περίπου 196 χιλιάδες ακολούθους έγραψε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων:

«Καλή φάση μπορώ να πω, σας ευχαριστώ έναν προς έναν που με στηρίξατε και πιστέψατε σε εμένα όταν υπήρξαν στιγμές που δεν πίστεψα ο ίδιος. Δεν παίζει να φτάσει ένα ποστ να πω το πως αισθάνομαι θα το αποδείξω στην πορεία, και να θυμάστε πάντα να αγαπάτε τον εαυτό σας», έγραψε στην ανάρτησή του την οποία συνόδεψε με δυο φωτογραφίες του. Από την πλευρά της η σύντροφος του Ηρακλή Τσουζίνοφ, Αγγελική Κάτρη δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενη για τον αγαπημένο της, κάτι που φάνηκε από το story στο Instagram.

Η ανάρτηση του Ηρακλή

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hercules Tsuzinov (@hercules0)

Το story της Αγγελικής
στορυ στο ινσταγκραμ της συντρόφου του ηρακλή
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις