Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φαίη Σκορδά παιδιά: «Μετακίνηση 6» για βόλτα
LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά παιδιά: «Μετακίνηση 6» για βόλτα

Φαίη Σκορδά παιδιά: Η γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά όταν δεν ασχολείται με την εκπομπή της περνά ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της.

Φαίη Σκορδά παιδιά: Η γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά όταν δεν ασχολείται με την εκπομπή της περνά ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της. Η παρουσιάστρια, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media, ανεβάζει συχνά πυκνά το πώς περνάει την ημέρα της με τα παιδάκια της.

To απόγευμα της Τρίτης η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να κάνει μία βόλτα μαζί με τα δύο της παιδιά και το σκυλάκι της οικογένειας. Προκειμένου λοιπόν να βγουν όλοι μαζί από το σπίτι έστειλε «Μετακίνηση 6» στο 13033. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, τα παιδιά πήραν μαζί τους και τα πατίνια για να ασκηθούν κατά τη διάρκεια της βόλτας τους.

Η Φαίη Σκορδά απόλαυσε τη χαλαρή αυτή στιγμή με τα αγόρια της. Στα οποία έχει τεράστια αδυναμία. Τους αφιερώνει όλο της τον χρόνο όσο δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις για τη ψυχαγωγική εκπομπή «Το Πρωινό». Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία με τον ένα γιο της να κάνει πατίνι και τετράποδο φίλο της.

Ο γιος της Φαίης Σκορδά με πατίνι και το σκύλο τους

Η Φαίη Σκορδά σήκωσε το τηλέφωνό της on air και μίλησε με τον γιο της

Γνωστή για τις αυθόρμητες αντιδράσεις της η Φαίη Σκορδά, χάρισε ακόμη μια ευχάριστη στιγμή στους τηλεθεατές του “Πρωινού” της Τετάρτης.

Την ώρα που η Λίτσα Πατέρα παρουσίαζε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, η Φαίη Σκορδά διέκοψε τη ροή της εκπομπής και μίλησε με τον γιο της, Γιάννη στο τηλέφωνο, ο οποίος την κάλεσε για να την ενημερώσει πως είναι η τυχερή του μέρα αφού δεν έχουν διαβάσματα για σήμερα!

Η Φαίη Σκορδά τρώει μαζί με τον γιο της
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις