Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 Ηρακλής: Ο νικητής του ριάλιτι μιλά για τον πατέρα του και για την Αγγελική
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

GNTM 3 Ηρακλής: Ο νικητής του ριάλιτι μιλά για τον πατέρα του και για την Αγγελική

GNTM 3 Ηρακλής: «Θέλω να καταλάβει τι είχε και τι άφησε», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Ηρακλής αναφερόμενος στον πατέρα του

GNTM 3 Ηρακλής: Στη «Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε σήμερα καλεσμένος ο νικητής του GNTM 3, Ηρακλής Τσουζίνοφ. Μεταξύ πολλών άλλων το μοντέλο αναφέρθηκε και στον πατέρα του, ο οποίος τον έχει εγκαταλείψει. «Θα παραμείνει κύριος στόχος μου για πάντα, μέχρι να τα καταφέρω. Θέλω να καταφέρω σε ένα σημείο στη ζωή μου να φτάσω τόσο ψηλά, να με δει ακόμα και ο πατέρας μου που με έχει αφήσει για δικούς του λόγους και να καταλάβει την απώλειά του. Να καταλάβει τι είχε και τι άφησε.

Από όσο με θυμάμαι δεν έχω καμία επικοινωνία με τον μπαμπά μου. Αλλά δεν πολυενδιαφέρομαι κιόλας, γιατί έχω συνεχίσει τη ζωή μου. Θέλω να εκπληρωθεί το κάρμα. Να δει τι έχασε», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Ηρακλής.

Ο χωρισμός με την Αγγελική

Παράλληλα, ο Ηρακλής αποκάλυψε πως έχει χωρίσει με την κοπέλα του, την Αγγελική, ενώ μίλησε και για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. «Δεν με επηρέασε η δημοσιότητα του GNTM καθόλου στο προσωπικό κομμάτι. Απλά, όλη αυτή τη φάση με την Αγγελική, την έζησα φουλ, είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου και την ευχαριστώ γι’ αυτό.

Με άλλαξε το παιχνίδι, ήταν τόσο έντονη εμπειρία που άλλαξε το πώς νιώθω. Δεν ξέρω, δεν είμαι ίδιος απέναντί της και δεν ήθελα να την κοροϊδεύω σε αυτό το κομμάτι. Ήθελα να είμαι ξεκάθαρος ώστε να είμαστε και οι δύο κομπλέ σε αυτό. Νομίζω έκλεισε πολύ ωραία και παραμένουμε φίλοι», δήλωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις