Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λεβεντάκης πυροβολισμοί – Περιστέρι: Τι λέει ο εφοπλιστής για το περιστατικό
ΕΛΛΑΔΑ

Λεβεντάκης πυροβολισμοί – Περιστέρι: Τι λέει ο εφοπλιστής για το περιστατικό

Λεβεντάκης πυροβολισμοί - Περιστέρι: «Ούτε σε ξυλοδαρμό ενεπλάκη, ούτε σε πυροβολισμό. Ούτε όπλο είχε μαζί του», ισχυρίζεται ο πατέρας του

Λεβεντάκης πυροβολισμοί – Περιστέρι: Στον εισαγγελέα, κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβασης του νόμου περί όπλων, οδηγούνται οι δύο συλληφθέντες για την επίθεση κατά 32χρονου Αλβανού στο Περιστέρι, το απόγευμα της Τρίτης. Συγκεκριμένα, στις 16:05 το απόγευμα της Τρίτης, το θύμα έβγαινε από μάντρα αυτοκινήτων στην οδό Δωδεκανήσου στο Περιστέρι. Τον προσέγγισε ένα αυτοκίνητο, από το οποίο βγήκαν δύο άτομα. Ο ένας τον χτύπησε με σιδερογροθιά στο κεφάλι και ο δεύτερος τον πυροβόλησε στο πόδι. Αμέσως τράπηκαν σε φυγή. Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Για την επίθεση συνελήφθησαν ένας 32χρονος Έλληνας και ο 33χρονος Γιάννης Λεβεντάκης, γιος του εφοπλιστή Γιώργου Λεβεντάκη. Ο 33χρονος είναι γνωστός και από τη συμμετοχή του σε ερωτικό ριάλιτι του ΑΝΤ1, ενώ διατηρούσε και σχέση με παίκτρια άλλου ριάλιτι, του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Την ταυτότητά του αποκάλυψε ο ίδιος ο εφοπλιστής Λεβεντάκης, ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ο Γιάννης βρέθηκε σε λάθος τόπο, λάθος χρόνο. Το παιδί δεν έχει σχέση με την υπόθεση. Ούτε σε ξυλοδαρμό ενεπλάκη, ούτε σε πυροβολισμό. Ούτε όπλο είχε μαζί του. Μόνο κάποια χρήματα, ένα πολύ μεγάλο ποσό το οποίο ήταν σε πολλούς φακέλους για πληρωμές του πληρώματος. Το άλλο παιδί, είναι ανιψιός μου και υπάλληλος της εταιρείας. Τον Αλβανό δεν τον γνωρίζει καν…”.

Ο εφοπλιστής λέει ότι ο γιος του βρέθηκε στο σημείο καθώς «είχε πάει να αφήσει ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW, για πώληση καθώς αγόρασε μια Mercedes από τη Γερμανία την οποία και θα την έφερνε ο οδηγός του μέσω Ιταλίας. Πήγε λοιπόν στην έκθεση για να αφήσει το αυτοκίνητο και εκεί έγινε το μπέρδεμα… Ο Γιάννης είχε πολλά λεφτά πάνω του και έπρεπε να δοθούν διευκρινίσεις στην Ασφάλεια, αν και έχει όλες τις αποδείξεις. Τα λεφτά ήταν σε 15-20 φακέλους με ονόματα καπετανέων και πληρωμάτων. Πληρωμές για ένα ολόκληρο βαπόρι πάνω από 100.000. Το παιδί μου πήγε να αφήσει ένα αυτοκίνητο, έπεσε στην κακιά στιγμή και βρέθηκε μπλεγμένος. Σας λέω υπεύθυνα, ότι ούτε χτύπησε κανέναν ούτε πυροβόλησε. Αυτό αποδεικνύεται και από μάρτυρες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις