Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Δάγκωσε η Γουλβς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Δάγκωσε η Γουλβς

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Με ανατροπή 2-1 την Τσέλσι - Νέα γκέλα η Μάντσεστερ Σίτι, 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ και χάνει πλέον πολύτιμο έδαφος

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Επιστροφή στις νίκες για την Γούλβς. Οι «λύκοι» επικράτησαν 2-1 της Τσέλσι. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «μπλε» να μπαίνουν πιο δυνατά και να πιέζουν τους γηπεδούχους. Έκαναν φάσεις, όμως δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν. Η Γούλβς μπόρεσε να ισορροπήσει το παιχνίδι και προσπάθησε να απειλήσει, όμως δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στο β’ μέρος, η Τσέλσι μπήκε δυνατά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ αμέσως. Στο 49’ ο Ζιρού έκανε το 0-1. Η Γούλβς προσπάθησε να αντιδράσει και πίεσε για την ισοφάριση. Έκανε φάσεις και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στο 66’ ο Ποντένσε με ένα πολύ όμορφο τελείωμα έκανε το 1-1. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για το γκολ, που θα τους έδινε το προβάδισμα. Έκαναν φάσεις, όμως όλα έδειχναν πως το 1-1 θα παρέμενε ως το τέλος. Όμως, στο 95’ ο Νέτο πήρε το «όπλο» του και έκανε το 2-1, δίνοντας τι νίκη στους γηπεδούχους.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Γκέλα η Μάντσεστερ Σίτι

Στραβοπάτημα για την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ»! Οι «πολίτες» έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 κόντρα στην Γουέστ Μπρομ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν φορτσάτοι στο παιχνίδι και πήραν αμέσως τον έλεγχο. Πίεσαν τους φιλοξενούμενους και κυνήγησαν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Έκαναν φάσεις και τελικά το βρήκαν. Στο 30’ ο Γκουντογκάν έκανε το 1-0. Συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και να κυριαρχούν. Η Γουέστ Μπρομ μπόρεσε και βρήκε το γκολ στην πρώτη της καλή φάση στο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενη το αυτογκόλ του Ρούμπεν Ντίας στο 43’.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν ακόμα πιο δυνατά και είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και τους «βομβάρδισαν» κυνηγώντας το γκολ. Η Γουέστ Μπρομ αμύνθηκε υποδειγματικά και κράτησε το αποτέλεσμα. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Δείτε ακόμη:

Ο Αστέρας Τρίπολης μια κλάση ανώτερος, άνετα 2-0 τον Ατρόμητο
Εχουν βγει μαχαίρια στο μπάσκετ, “καυτή” ανακοίνωση της ομοσπονδίας
Δωροδοκία ή μη, νέα ασέλγεια στο “πτώμα” του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις