Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Μοιρασιά στο ΟΑΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Μοιρασιά στο ΟΑΚΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - εξ αναβολής: Ισόπαλοι 1-1 ΑΕΚ και Ολυμπιακός που τέθηκαν αντιμέτωποι με έναν αγωνιστικό χώρο για γέλια και για κλάματα!

16.12.2020 | 22:16

Σούπερ Λιγκεξ αναβολής: Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο! ΑΕΚ και Ολυμπιακός έμειναν ισόπαλοι στο 1-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται νευρικές και να ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να απειλήσουν. Όμως, υστερούσαν στον δημιουργικό τομέα, αφού δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν σωστά και να απειλήσουν την εστία του Τσιντώτα.

Η ΑΕΚ περιορίστηκε σε έναν πιο παθητικό ρόλο και έκλεισε εξαιρετικά τους χώρους στους Πειραιώτες. Τα λάθη ήταν πολλά και από τις δύο ομάδες με τον κακό αγωνιστικό του ΟΑΚΑ να μην βοηθάει το έργο των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Δεν άλλαξε κάτι πριν από την ανάπαυλα και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και έπαιξε πιο επιθετικά μετά τις αλλαγές τους Μαρτίνς. Έκανε φάσεις και βρήκε το γκολ. Στο 57’ ο Βρουσάι έκανε το 0-1 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η «Ένωση» προσπάθησε να αντιδράσει και ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο. Έκανε φάσεις και το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να παίζουν πιο επιθετικά. Η ΑΕΚ ήταν αυτή που βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Στο 80’ ο Σιμόες εκμεταλλεύθηκε την ολιγωρία της άμυνας του Ολυμπιακού και έκανε το 1-1. Το παιχνίδι μετατράπηκε σε ροντέο στα τελευταία λεπτά και οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ της νίκης. Δεν το βρήκαν τελικά και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Βρουσάι 57’, Σιμόες 80’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντρίς Τρεϊμάνις (Λετονία), Βοηθοί: Χάραλντς Γκουντερμάνις (Λετονία), Αλεκσέις Σπασιονίκοφς (Λετονία), VAR: Μπρούνο Εστέβες (Πορτογαλία)

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης Παουλίνιο 71’), Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Λόπες (Ινσούα 86’), Σιμόες, Κρίστιτσιτς (Σάκχοφ 71’), Γκαρσία, Μάνταλος, Λιβάγια (Τάνκοβιτς 71’), Ανσαριφάρντ (Ολιβέιρα 46’)

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Βρουσάι (Ραντζέλοβιτς 82’), Σίλβα (Φορτούνης 46’), Μασούρας (Καμαρά 46’), Ελ Αραμπί.

Δείτε ακόμη:

Σούπερμαξ συμβόλαιο, σούπερ στόχο τον τίτλο!
Καυτή ανακοίνωση ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού για στημένη υπόθεση δωροδοκίας
Νέα νίκη η Ρεάλ, 3-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο έπιασε κορυφή
Exit mobile version