Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Ντέρμπι κορυφής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Ντέρμπι κορυφής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Τότεναμ με φόντο την πρώτη θέση - Καραδοκεί η Λέστερ που υποδέχεται την Έβερτον

16.12.2020 | 14:56

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Με μάχη για την κορυφή συνεχίζεται η δράση στην πρέμιερσιπ, στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τότεναμ. Οι «κόκκινοι» έρχονται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Φούλαμ. Παρουσιάστηκαν πολύ κακοί στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ανέβασαν την απόδοση τους και μπόρεσαν να ισοφαρίσουν. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα πρέπει να βγάλει αντίδραση, ώστε να παραμείνει μόνη στην κορυφή. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα έχει στην διάθεση του τους Φαν Ντάικ, Τιάγκο, Γκόμεζ, Μίλνερ, Ζότα, Τσιμίκα και Σακίρι, ενώ αμφίβολοι ήταν οι Ματίπ και Κεϊτά.

Η Τότεναμ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, ωστόσο στην συνέχεια έριξε την απόδοση της και ισοφαρίστηκε. Απόψε, θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, που θα την διατηρήσει μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δεν υπολογίζονται οι Μπέιλ, Λαμέλα και Τανγκάνγκα.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Κριτήριο στόχων

Δυνατή αναμέτρηση και στο «Κινγκ Πάουερ». Η Λέστερ αντιμετωπίζει την Έβερτον σε ένα παιχνίδι κριτήριο αναφορικά με τους στόχους των δύο ομάδων για φέτος. Οι «αλεπούδες» έρχονται από την νίκη με 3-0 κόντρα στην Μπράιτον. Έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση και πήραν εύκολα τους τρεις βαθμούς. Βρίσκονται σε καλή κατάσταση και απόψε θα επιδιώξουν να κάνουν μια ακόμα καλή εμφάνιση. Δεν υπολογίζονται οι Έβανς, Σογιούντσου, Καστάνιε, Αμαρτέι και Περέιρα.

Από την άλλη, η Έβερτον πήρε μια μεγάλη νίκη κόντρα στην Τσέλσι. Έβγαλε αντίδραση και πήρε το πολύ σημαντικό τρίποντο μετά από ένα σερί κακών αποτελεσμάτων. Απόψε, θα προσπαθήσουν να κάνουν ανάλογη εμφάνιση. Δεν υπολογίζονται οι Ροντρίγκες, Ντελφ, Ντιν, Κόουλμαν και Γκμπαμέν.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Άρσεναλ κοντράρεται με την Σαουθάμπτον. Η Λιντς υποδέχεται την Νιούκαστλ. Η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει την Κρίσταλ Πάλας στο μικρό λονδρέζικο ντέρμπι και η Φούλαμ κοντράρεται με την Μπράιτον.

Δείτε ακόμη:

Σούπερμαξ συμβόλαιο, σούπερ στόχο τον τίτλο!
Καυτή ανακοίνωση ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού για στημένη υπόθεση δωροδοκίας
Νέα νίκη η Ρεάλ, 3-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο έπιασε κορυφή
Exit mobile version