Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Της έσπασε το αήττητο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Της έσπασε το αήττητο

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Με προσωπικό σώου Λεβαντόφσκι οι Βαυαροί κέρδισαν 2-1 και συνεχίζουν στην κορυφή και αήττητοι

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Επιστροφή στις νίκες για την Μπάγερν Μονάχου! Οι Βαυαροί επικράτησαν 2-1 της Βόλφσμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φορτσάτοι στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν αμέσως το σκορ. Στο 5’ ο Φίλιπ έκανε το 0-1. Η Μπάγερν προσπάθησε να αντιδράσει και πίεσε τους «λύκους» και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε ένα κομβικό σημείο. Στο 45+2’ ο Λεβαντόφσκι έκανε το 1-1.

Στο β’ μέρος, οι Βαυαροί μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν αμέσως να πάρουν το προβάδισμα. Στο 50’ ο Λεβαντόφσκι με δεύτερο προσωπικό γκολ έγραψε το 2-1. Στην συνέχεια έψαξαν και ένα τρίτο γκολ που θα τους εξασφάλιζε τη νίκη. Έκαναν φάσεις, όμως δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν. Η Βέρντερ μπορεί να κλείστηκε πίσω, ωστόσο απειλούσε μέσω αντεπιθέσεων. Δεν τα κατάφεραν και έτσι η Μπάγερν πήρε τη νίκη.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Διπλάρα η Λειψία!

Άλωσε έστω και δύσκολα την «PreZero Αρένα» η Λειψία! Οι «κόκκινοι ταύροι» νίκησαν 1-0 την Χόφενχαϊμ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται νευρικές και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Έπαιξαν κλειστά και είχαν ως πρώτο στόχο την διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν. Οι φάσεις ήταν μετρημένες και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, ο ρυθμός ήταν πιο γρήγορος και οι ομάδες έπαιξαν πιο επιθετικά.  Η Λειψία έγινε πιο απειλητική και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 60’ ο Πούλσεν έκανε το 0-1. Η Χόφενχαϊμ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση και κράτησαν το προβάδισμα. Έτσι, παρέμειναν ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Λεβερκούζεν διέλυσε με 4-0 την Κολωνία εκτός έδρας (Βάιζερ 8’, Ντιαμπί 10’, Σικ 54’, Βιρτς 59’). Η Σάλκε ηττήθηκε 0-2 από την Φράιμπουργκ (Σαλάι 50’,68’). Ενώ, η Αρμίνια Μπίλεφελντ έχασε 0-1 από την Άουγκσμπουργκ (Γκουβελέεβ 85’).

Δείτε ακόμη:

Σούπερμαξ συμβόλαιο, σούπερ στόχο τον τίτλο!
Καυτή ανακοίνωση ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού για στημένη υπόθεση δωροδοκίας
Νέα νίκη η Ρεάλ, 3-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο έπιασε κορυφή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις