Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 62: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 62: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 62: Ο Νέστορας έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ένοχο παρελθόν του, στο επεισόδιο της Τρίτης (15-12) της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 62: Ο Λάμπρος και η Βιολέτα αναγκάζονται να αποκαλύψουν την αλήθεια στον Μιλτιάδη, που καλείται πια να πάρει μια σημαντική απόφαση για τον εαυτό του, στο επεισόδιο της Τρίτης (15-12) της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο Μελέτης υποψιάζεται όλο και περισσότερο πως η Ανέτ και ο Σωκράτης κρύβουν κάτι σημαντικό. Παράλληλα, η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι που θα αναζωπυρώσει τη ζήλια της για τον Νικηφόρο και τη Δρόσω, στο επεισόδιο της Τρίτης (15-12) στις «Άγριες Μέλισσες». Στο σπίτι του Τόλλια η χαρά διαδέχεται το σοκ, καθώς δίνεται η συγκατάθεση για τον αρραβώνα του Άγγελου και της Σοφούλας. Ο Νέστορας έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ένοχο παρελθόν του, στο επεισόδιο της Τρίτης (15-12) της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Την ίδια ώρα, μια συνάντηση του Κωνσταντή και της Δρόσως θα αποκαλύψει τα πραγματικά αισθήματα που έχει για εκείνη ο Κωνσταντής. Πώς θα αντιδράσει όμως ο γιος του Δούκα Σεβαστού στο επεισόδιο της Τρίτης (15-12) της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να σταματήσει την κατάρα της οικογένειάς του με έναν παράδοξο τρόπο, στο επεισόδιο της Τρίτης (15-12) της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Το χριστουγεννιάτικο γλέντι, που στήνεται στο καφενείο, παίρνει επικίνδυνη τροπή όταν ο Δούκας πληροφορείται πως η Ελένη βρίσκεται εκεί.

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 63: Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου

Η Ελένη ευχαριστεί τον Κωνσταντή που τη βοήθησε να βρει τη Δρόσω αλλά δεν έχει πειστεί ακόμα για τις προθέσεις του. Ο Βόσκαρης γλιτώνει τον Δούκα από τη φυλακή και του δείχνει πως είναι με το μέρος του. Ο Δούκας, όμως, δεν ξεχνάει ποιος είναι και τι έχει κάνει στο παρελθόν. Ο Νέστορας βρίσκεται αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο φόβο του καθώς ο Νικολαΐδης έρχεται να του κάνει ερωτήσεις για τον Μπεκιάρη και τον Κυπραίο. Ο Προύσαλης έχει να διαλέξει ανάμεσα στη φιλία του με τον Ταξίαρχο και το καθήκον του ως Ενωμοτάρχης. Ο Νικηφόρος παρουσιάζει στον Συνεταιρισμό τον Ιγνατιάδη και την πρότασή του, αλλά θα βρεθεί απέναντι στην Ελένη που επιστρέφει δυναμικά.

Η Ασημίνα συνεχίζει να αρνείται στην Ουρανία πως βλέπει ερωτικά τον Μπάμπη. Τι θα κάνει, όμως, όταν θα βρεθεί μόνη μαζί του στο νέο του σπίτι; Το χωριό γιορτάζει την επανένωση Άγγελου-Σοφούλας αλλά ο Βόσκαρης παραμονεύει. Ο Γραμματικός βρίσκει το ημερολόγιο της Πηνελόπης και το διαβάζει. Τι θα κάνει όταν ανακαλύψει ποιος ήταν ο κρυφός της έρωτας; Η Μυρσίνη πηγαίνει να βρει τη Δρόσω για να την πείσει να φύγει, πάλι, από το χωριό. Θα καταλάβει, όμως, πως δεν είναι πια το κοριτσάκι που έφυγε έξι χρόνια πριν.

Άγριες Μέλισσες Λενιώ Λάμπρος
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις