Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εμβόλιο κορονοϊού – Πιερρακάκης: Πώς θα κλείνουν ραντεβού οι πολίτες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εμβόλιο κορονοϊού – Πιερρακάκης: Πώς θα κλείνουν ραντεβού οι πολίτες

Εμβόλιο κορονοϊού - Πιερρακάκης: Ο κ. Πιερρακάκης τόνισε ότι «η αρωγή του υπουργείου στον εμβολιασμό είναι η ανάπτυξη πολλαπλών συστημάτων, συστημάτων εφοδιασμού αλλά και συστημάτων για να κλείνουν ραντεβού οι πολίτες»

Εμβόλιο κορονοϊού – Πιερρακάκης: Εν αναμονή των εμβολίων κατά του κορονοϊού, η κυβέρνηση έχει ήδη καταστρώσει σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα της σχετικά με το πώς θα διεξαχθούν οι μαζικοί εμβολιασμοί.  Μάλιστα σύμφωνα με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη «ο εμβολιασμός του πληθυσμού είναι η μεγαλύτερη άσκηση εφοδιαστικής αλυσίδας μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο». Ο κ. Πιερρακάκης τόνισε ότι «η αρωγή του υπουργείου στον εμβολιασμό είναι η ανάπτυξη πολλαπλών συστημάτων, συστημάτων εφοδιασμού αλλά και συστημάτων για να κλείνουν ραντεβού οι πολίτες».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 πρόσθεσε πως «ο πολίτης με βάση την προτεραιοποίηση που θα ανακοινωθεί, θα έχει την δυνατότητα να κλείσει τα 2 ραντεβού για τις δόσεις του εμβολίου (με συγκεκριμένη ώρα και ημερομηνία) είτε ψηφιακά μέσω της πλατφόρμας emvolio. gov. gr, είτε μέσω τη πλατφόρμας για την άυλη συνταγογράφηση, είτε μέσω φαρμακείων αλλά και μέσω ΚΕΠ».  Επίσης, ανέφερε ότι θα υπάρχει επιβεβαίωση των ραντεβού αλλά και δυνατότητα αλλαγής, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προστεθούν και άλλοι τρόποι για να κλείνουν οι πολίτες ραντεβού.  Τέλος, ανακοίνωσε, επίσης, ότι σχεδιάζεται μηχανισμός προκειμένου να μπορεί κάποιος να ενταχθεί στην προτεραιοποίηση ανεξάρτητα αν έχει ΑΜΚΑ.

δείγματα κορονοϊού σε εργαστήριο
Δείτε ακόμα:
Ο Άδωνις με παντελόνι από τα click away
“Λεφτά υπάρχουν”: Επιμένει ο Παπανδρέου, το ερώτημα στον Μητσοτάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις