Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Στη φωλιά του “Λύκου”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Στη φωλιά του “Λύκου”

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η Τσέλσι δοκιμάζεται στην έδρα της Γουλβς - Με τη Γουέστ Μπρομ εντός η Μάντσεστερ Σίτι για επιστροφή στα τρίποντα

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο «Μολινό»! Η Γούλβς υποδέχεται την Τσέλσι. Οι «λύκοι» έρχονται από την ήττα με 0-1 κόντρα στην Άστον Βίλα. Αμφίρροπη αναμέτρηση, στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν ισορροπημένη από τις δύο ομάδες. Είχαν δοκάρι, ενώ αγωνίστηκαν και με παραπάνω παίχτη, χωρίς να μπορέσουν να το εκμεταλλευτούν. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα και απόψε θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Χιμένεθ, Μουτίνιο, Γιονί.

Από την άλλη, η Τσέλσι ηττήθηκε 1-0 από την Έβερτον. Βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ με πέναλτι και έκτοτε δεν κατάφεραν να βρουν τρόπο να αντιδράσουν. Έτσι, μπήκε φρένο στο αήττητο σερί 17 αγώνων που είχαν. Απόψε, θα επιδιώξουν να κάνουν μία καλή εμφάνιση και να επιστρέψουν στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Ζιγιέκ και Χάντσον-Οντόι.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Για επιστροφή στις νίκες

Ψάχνει αντίδραση η Μάντσεστερ Σίτι! Οι «πολίτες» αντιμετωπίζουν την Γουέστ Μπρομ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έρχεται από την «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της Γιουνάιτεντ. Απόψε, θα επιδιώξουν να βγάλουν αντίδραση και να επιστρέψουν στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Γκαρθία και Ζιτσένκο, ενώ αμφίβολος είναι ο Αγκουέρο.

Από την άλλη,  η Γουέστ Μπρομ ηττήθηκε με 2-1 από την Νιούκαστλ. Έκανε μια μέτρια εμφάνιση και δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παραπάνω. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στο εσωτερικό της και θα πρέπει να βρει λύσεις. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Περέιρα, Τάουνσεντ, Ρόμπσον-Κανού, Φιλντ και Μπάρτλεϊ.

Δείτε ακόμη:

Ο Αστέρας Τρίπολης μια κλάση ανώτερος, άνετα 2-0 τον Ατρόμητο
Εχουν βγει μαχαίρια στο μπάσκετ, “καυτή” ανακοίνωση της ομοσπονδίας
Δωροδοκία ή μη, νέα ασέλγεια στο “πτώμα” του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις