Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Στόχος το ρετιρέ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Στόχος το ρετιρέ

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Η Ρεάλ υποδέχεται την Μπιλμπάο και με νίκη πιάνει έστω προσωρινά κορυφή, έστω με ματς παραπάνω από την Ατλέτικο Μαδρίτης

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Βλέπει κορυφή! Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι «μερένχες» έρχονται από την μεγάλη νίκη με 2-0 στο ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στην Ατλέτικο. Έκαναν ένα δυνατό ξεκίνημα και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Έκλεισαν καλά τους χώρους και βρήκαν και δεύτερο γκολ στο β’ μέρος. Έτσι, έφτασαν στην τρίτη διαδοχική τους νίκη και πλέον υπάρχει ηρεμία στις τάξεις τους.

Οι “μερένχες” θα επιδιώξουν απόψε να πάρουν τους τρεις βαθμούς, που θα τους φέρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ενώ, έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, αφού έχουν να ηττηθούν 15 χρόνια στην Μαδρίτη από τους Βάσκους. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Κασεμίρο, Όντεγκααρντ, Αζάρ, Γιόβιτς και Μαριάνο.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Η Μπιλμπάο

Από την άλλη, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έρχεται από την ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Βαλένθια. Βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς σχετικά, ωστόσο στο δεύτερο πήρε ρίσκα και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στην αμυντική της λειτουργία, μετρώντας 9 παιχνίδια χωρίς να έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Απόψε καλείται να βρει λύσεις, ώστε να έρθει και η ηρεμία στο στρατόπεδο της. Προφανώς και μοναδικός στόχος είναι  μία καλή εμφάνιση αλλά και η επιστροφή στις νίκες. Ο Γκαΐζκα Γκαριτάνο αναμένεται να κάνει ροτέισον στην ομάδα του και δεν θα έχει στην διάθεση του μόνο τον Νολασκοάιν.

Δείτε ακόμη:

Ο Αστέρας Τρίπολης μια κλάση ανώτερος, άνετα 2-0 τον Ατρόμητο
Εχουν βγει μαχαίρια στο μπάσκετ, “καυτή” ανακοίνωση της ομοσπονδίας
Δωροδοκία ή μη, νέα ασέλγεια στο “πτώμα” του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις