Φόρμουλα 1 – Ρεντ Μπουλ: “Αρπαξε” Πέρεζ!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φόρμουλα 1 – Ρεντ Μπουλ: “Αρπαξε” Πέρεζ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Φόρμουλα 1 - Ρεντ Μπουλ: Ο Μεξικανός έκανε μια εξαιρετική σεζόν με την Ρέισινγκ Πόιντ και τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος

15.12.2020 | 14:58

Φόρμουλα 1Ρεντ Μπουλ: Τρομερό ντιλ ετοιμάζει η Ρεντ Μπουλ! Όπως όλα δείχνουν, η αυστριακή ομάδα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Σέρχιο Πέρεζ (δεξιά στην κεντρική φωτό), ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Άλεξ Άλμπον (αριστερά στην κεντρική φωτό) την επόμενη σεζόν. Ο Μεξικανός έκανε μια εξαιρετική σεζόν με την Ρέισινγκ Πόιντ και τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. Μάλιστα, είχε χάσει και μερικούς αγώνες λόγω κορωνοϊού. Το συμβόλαιο του με την Ρέισινγκ Πόιντ έληξε και η Ρεντ Μπουλ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός για να δυναμώσει την ομάδα της.

Μεγάλο ρόλο για την έκβαση της υπόθεσης έπαιξε και η εμφάνιση του «Τσέκο» στο Γκραν Πρι του Σακχίρ. Ενώ, ήταν εξαιρετικός σε ολόκληρο τον δεύτερο μισό της σεζόν, όπου και παρά τις δυσκολίες που είχε κατάφερε να παραμείνει ψηλά στην κατάταξη και να ανέβει στο πόντιουμ όποτε του δόθηκε ευκαιρία. Την ίδια ώρα, έδειξε ότι μπορεί να γίνει ο ηγέτης μια ομάδας, αφού με τις εμφανίσεις του «έδωσε» στην Ρέισινγκ Πόιντ την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα και αν ένα μηχανικό πρόβλημα δεν τον έβγαζε εκτός στο τελευταίο Γκραν Πρι θα την οδηγούσε στην τρίτη θέση.

Φόρμουλα 1 – Ρεντ Μπουλ: “Ασφαλής κίνηση”

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο πάντα έγκυρος ρεπόρτερ του «Sky Sports», Τεντ Κράβιτζ, ο οποίος τόνισε: «Αναμένουμε την ανακοίνωση της Ρεντ Μπουλ για τον Σέρχιο Πέρεζ ίσως και μέσα στην εβδομάδα. Ο Άλεξ Άλμπον θα παραμείνει στην ομάδα ως δοκιμαστής. Φαίνεται πως ο Κρίστιαν Χόρνερ και ο Χέλμουτ Μάρκο έπεισαν τον Ντίτριχ Μάτεσιτς, ο οποίος επέμενε στην παραμονή του Άλμπον. Φαντάζει ως μια ασφαλής κίνηση, καθώς ακόμα κι εάν δεν μπορέσει ο Πέρεζ να προσφέρει στην ομάδα αυτά που περιμένουν απ’ αυτόν, θα υπάρχει πάντοτε διαθέσιμος ο Άλμπον».

Δείτε ακόμη:

Ο Αστέρας Τρίπολης μια κλάση ανώτερος, άνετα 2-0 τον Ατρόμητο
Εχουν βγει μαχαίρια στο μπάσκετ, “καυτή” ανακοίνωση της ομοσπονδίας
Δωροδοκία ή μη, νέα ασέλγεια στο “πτώμα” του ελληνικού ποδοσφαίρου
Exit mobile version