Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 best of: Όλα όσα είδαμε στο ριάλιτι μοντέλων
LIFESTYLE

GNTM 3 best of: Όλα όσα είδαμε στο ριάλιτι μοντέλων

GNTM 3 best of: Οι στιγμές που έμειναν, οι κόντρες, οι έρωτες, όλα μαζεμένα σε ένα best of αφιέρωμα για το GNTM 3

GNTM 3 best of: Φτάνουμε στο τέλος ενός ακόμη GNTM. Και αφού ο τελικός είναι προ των πυλών, ας κάνουμε μια ανασκόπηση του τι είδαμε φέτος. Το φετινό GNTM 3 δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα δύο. Ξεκινάμε με την κριτική επιτροπή.

Η φυγή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία δεν άντεξε δίπλα στην Βίκυ Καγιά και ακολούθησε άλλους δρόμους, δημιούργησε ένα μεγάλο κενό. Μαζί με την Ηλιάνα αποχώρησε και η coach Έλενα Χριστοπούλου. Η παραγωγή κάλυψε τις δύο θέσεις με άλλες δύο εξίσου όπως αποδείχτηκε καλές επιλογές. Το ‘’τρελοκομείο’’ Ζενεβιέβ πήρε τη θέση της Ηλιάνας ενώ ο Γιώργος Καράβας έγινε ο νέος coach των παικτών. Και φυσικά η μεγάλη αλλαγή που ήρθε φέτος ήταν το γεγονός ότι θα είχε και αγόρια μοντέλα. Για πρώτη φορά θα βλέπαμε αγόρια και κορίτσια μοντέλα να διαγωνίζονται μαζί. Παρακάτω θα δούμε κάποια best of από το φετινό ριάλιτι μοντέλων.

Το ID Catwalk της Ίριδας Παπουτσή

Μετά τις ατελείωτες audition, οι παίκτες κλήθηκαν για πρώτη φορά λόγω κορονοϊού να κάνουν ένα ID Catwalk. Εκεί οι παίκτες έκαναν πασαρέλα μπροστά στους κριτές αλλά σε αντίθεση με πέρσι επέλεξαν μόνοι τους πώς θα ντυθούν. Στο ID Catwalk ξεχώρισε η Ίριδα Παπουτσή, η οποία έκανε πασαρέλα με pointe αφήνοντας τους κριτές με το στόμα ανοιχτό. Μάλιστα μετά το τέλος της πασαρέλας της, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως η κοπέλα που εμφανίστηκε με pointe περνάει κατευθείαν στην επόμενη φάση.

Η πρώτη δοκιμασία και η γυμνή φωτογράφηση

Κατευθείαν στα βαθιά. Οι παίκτες στην πρώτη τους φωτογραφία κλήθηκαν να φωτογραφηθούν γυμνοί καλύπτοντας μόνο τα επίμαχα σημεία. Ο Αιμιλιάνο μάλιστα είχε δηλώσει πριν την δοκιμασία ότι το μόνο που δε θέλει είναι να φωτογραφηθεί γυμνός. Τα μοντέλα παρά τους αρχικούς δισταγμούς φωτογραφήθηκαν και νικητής της δοκιμασίας ήταν ο Αιμιλιάνο ενώ η Χρύσα ήταν αυτή που αποχώρησε.

Η πρώτη μεγάλη κόντρα

Επιτέλους λίγο ενδιαφέρον. Καλές οι δοκιμασίες και οι φωτογραφήσεις αλλά κακά τα ψέματα δίχως κόντρες, κλίκες κτλ. το GNTM 3 δεν θα ήταν ίδιο. Στο 10ο επεισόδιο τα επίδοξα μοντέλα φωτογραφήθηκαν σε ζευγάρια στο πλαίσιο ενός εναλλακτικού γάμου. Ένα από τα ζευγάρια δεν κατάφερε να ‘’ριζώσει’’. Η Ξένια και ο Δημοσθένης δεν τα πήγαν πολύ καλά στην δοκιμασία. Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες δεν κατάφεραν να συνεργαστούν αρμονικά, δεν έβγαλαν ενέργεια και αυτό φάνηκε στην τελική φωτογραφία. Στο πλατό οι κριτές δεν περίμεναν ότι οι δύο παίκτες θα τα πάνε τόσο άσχημα.

Ωστόσο από τους δύο η Ξένια είχε τη χειρότερη πόζα και ήταν αυτή που αποχώρησε. Ο Ανδρέας λίγο πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα είπε ότι αν αποχωρήσει η Ξένια εξαιτίας του Δημοσθένη, θα έβαζε ως στόχο να διώξει ο ίδιος τον Δήμο. Αργότερα βέβαια έγιναν φιλαράκια και οι απειλές ξεχάστηκαν. Μετά την ανακοίνωση από τους κριτές ότι αποχωρεί η Ξένια το κλίμα για τον Δήμο ήταν άσχημο. Οι περισσότεροι έριχναν την ευθύνη πάνω του και κάπου εκεί άρχισαν να δημιουργούνται οι πρώτες κλίκες. Η Ξένια φυσικά το κρατούσε μανιάτικο όπως φάνηκε αργότερα.

Makeover

Η στιγμή που περιμένουμε κάθε φορά στο GNTM. Όταν τα ψαλίδια παίρνουν φωτιά και οι παίκτες αλλάζουν. Φέτος δεν είδαμε εντυπωσιακές αλλαγές με εξαίρεση φυσικά τις τεράστιες αλλαγές της Λία και της Ειρήνης. Οι δύο παίκτριες που όπως ήταν αναμενόμενο δεν ήθελαν με τίποτα να κόψουν τα μαλλιά τους τόσο κοντά, πλάνταξαν στο κλάμα αλλά τελικά το έκαναν. Και το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο κακό όσο θα περίμεναν. Της Λίας ειδικά, μάλλον την αναβάθμισε ως μοντέλο. Η Ειρήνη το πήρε πιο κατάκαρδα και έβγαζε συνεχώς μια αρνητικότητα. Πράγμα που την οδήγησε λίγο αργότερα και στην έξοδο.

Η αποχώρηση εξπρές του Golden pass

Το είδαμε και αυτό στο GNTM 3. Την πιο γρήγορη αποχώρηση που έγινε ποτέ. Στην δοκιμασία όπου οι παίκτες έπρεπε να φωτογραφηθούν ‘περνώντας μέσα από έναν καταρράκτη, κάτι απρόοπτο συνέβη. Ο Κωνσταντίνος ο οποίος είχε disadvantage και είχε μόνο μία λήψη, γλίστρησε λίγο πριν κάνει το άλμα με αποτέλεσμα να μην έχει καμία λήψη.

Ο ίδιος ήξερε ότι θα αποχωρήσει ενώ οι κριτές είχαν ‘’παγώσει’’. Ο Δήμος πρότεινε στους κριτές αν δεν υπάρχει αντίρρηση από τα παιδιά και τους ίδιους να του δοθεί ακόμη μια ευκαιρία με τους τελευταίους να το αρνούνται. Στο πλατό όλοι ήξεραν ποιος θα φύγει. Έτσι η Βίκυ Καγιά αφού έδωσε την καλύτερη φωτογραφία στον Δημοσθένη (είχε και αυτός disadvantage) ανακοίνωσε ότι την χειρότερη λήψη την είχε ο Κωνσταντίνος και είναι αυτός που θα αποχωρήσει.

Η αποχώρηση της Ρασέλ

Η Ρασέλ είναι από τα άτομα που ή έχει φανατικούς φίλους ή φανατικούς εχθρούς. Στο σπίτι του GNTM έγινε κάτι αντίστοιχο. Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος ο οποίος έσταζε χολή κάθε φορά για την ‘’αγαπημένη’’ του Ρασέλ είδε την επιθυμία του να γίνεται πραγματικότητα. Οι παίκτες ταξίδεψαν στη γραφική Γκούρα με concept  “We love Greece”. Εκεί τα μοντέλα πόζαραν με ντόπιους ωστόσο η θεατρικότητα ορισμένων εκνεύρισε τους κριτές.

Η Ρασέλ που πιο πολύ έκανε την ‘’τρελή του χωριού’’ παρά το μοντέλο ήταν και αυτή που αποχώρησε από τον διαγωνισμό. Μάλιστα ο Παναγιώτης στο άκουσμα ότι αποχωρεί η Ρασέλ έβαλε τα γέλια μη μπορώντας να κρατήσει τη χαρά του. Αυτό ωστόσο ενόχλησε τους παίκτες που σχολίασαν αρνητικά τη συμπεριφορά του.

Η επιστροφή των παικτών

Όπως κάθε χρόνο όταν φτάνουμε στην τελική 10αδα, έρχεται και η επιστροφή κάποιων παικτών που αποχώρησαν από το παιχνίδι. Οι παίκτες που επέστρεψαν φέτος ήταν τέσσερις. Στο άκουσμα της επιστροφής παικτών και κυρίως στο πόσοι θα γυρίσουν, οι παίκτες που ήταν ήδη στο σπίτι ξαφνιάστηκαν ενώ αρκετοί αντέδρασαν αρνητικά. Τελικά οι 4 παίκτες ήταν, ο Ηρακλής, η Ξένια, η Παρασκευή και ο Εμάνουελ. Και έτσι το campaign room ενώθηκε ξανά, η Ξένια γύρισε για να πάρει το αίμα της πίσω και γενικά οι κόντρες στο GNTM από δω και στο εξής θα έφταναν στο αποκορύφωμά τους.

Ο καυγάς με τον Καράβα

Ο χαρακτήρας πολλών παικτών φέτος είναι αρκετά δυναμικός. Όλοι θέλουν να νικήσουν οπότε είναι λογικό όταν δεν ακούν το όνομα τους στην πρώτη θέση να εκνευρίζονται. Κάτι αντίστοιχο συνέβη, όταν ο coach Καράβας επέλεξε σε μια φωτογράφηση τον Αιμιλιάνο ως τον καλύτερο. Ο Ανδρέας, ο Έντουαρντ και ο Δήμος αντέδρασαν έντονα αμφισβητώντας την κρίση του coach.

Ο Γιώργος Καράβας ενοχλήθηκε και πήρε ως προσβολή τη στάση των παικτών ετοιμάζοντάς τους ‘’αντίποινα’’. Τι είδους; Όλοι οι παίκτες στην επόμενη δοκιμασία θα έπρεπε να φωτογραφηθούν χωρίς τη βοήθεια των κριτών και θα έπρεπε να επιλέξουν μόνοι τους τη φωτογραφία τους. Οι παίκτες τα θαλάσσωσαν και εκεί ήρθε αυτό που κανείς δεν περίμενε. Μετά την κριτική, ο Γιώργος Καράβας μπήκε στο πλατό και ζήτησε από τους κριτές μια χάρη. Το πάθημα να μη γίνει μάθημα. Εν ολίγοις ζήτησε να μην αποχωρήσει κανείς.

Οι κριτές αρχικώς διαφώνησαν ωστόσο αποδέχτηκαν την πρόταση του coach. Στη συνέχεια οι παίκτες επέστρεψαν για να ακούσουν τα αποτελέσματα. Τότε η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως μετά από το αίτημα του Γιώργου Καράβα δεν θα αποχωρήσει κανείς. Τελικά το πάθημα έγινε μάθημα αλλά όχι για όλους. Μεταξύ μας σε εκείνη τη φωτογράφιση ήταν να αποχωρήσουν 4-5.

Ο έρωτας του Αιμιλιάνο και της Μαριαγάπης

Το κερασάκι στην τούρτα θα έρχονταν λίγο πριν το τέλος. Όλοι μας όταν ακούσαμε ότι το φετινό GNTM θα έχει και αγόρια περιμέναμε να δούμε κάποιον μεγάλο έρωτα να δημιουργείται. Και αυτός ήρθε. Ο Αιμιλιάνο με την Μαριαγάπη ήρθαν κοντά, αρχικά δεν ήθελαν να τον δείξουν προς τα έξω ωστόσο αυτά τα πράγματα δεν κρύβονται. Βέβαια δεν χάρηκαν πολύ τον έρωτά τους μέσα στο σπίτι αφού η Μαριαγάπη αποχώρησε λίγο αργότερα αλλά τι σημασία έχει αυτό αφού συνεχίζουν να είναι μαζί και έξω από το GNTM;

Φινάλε

Και φτάνουμε αισίως προς το τέλος. Ίσως το πιο ανατρεπτικό GNTM που έχουμε παρακολουθήσει αλλά να πούμε την αλήθεια πιο πολύ κράξιμο είχε φέτος παρά φωτογραφήσεις. Ανδρέας, Αιμιλιάνο, Παρασκευή, Έντουαρντ και Ηρακλής είναι οι 5 παίκτες του ημιτελικού. Και αν δεν έχουμε τα περσινά ευτράπελα του τελικού με το σύστημα που έπεσε, φέτος θα έχουμε έναν νικητή ή μια νικήτρια. Αλλά σιγά μη δεν πέσει το σύστημα…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις