Γιώργος Λιανός Survivor: Το επτασφράγιστο μυστικό

LIFESTYLE

Γιώργος Λιανός Survivor: Το επτασφράγιστο μυστικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ειρήνη Θεοδωρίδου

Γιώργος Λιανός Survivor: «Γνωρίζω ότι θα πάω στον Άγιο Δομίνικο», είπε ο Γιώργος Λιανός

14.12.2020 | 13:03

Γιώργος Λιανός Survivor: Εκτός Survivor θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος με μία ανάρτησή του ενημέρωσε πως αυτή τη φορά δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να παρουσιάσει το ριάλιτι επιβίωσης.  «Η Χριστίνα λόγω της δίδυμης κύησης θα πρέπει να μείνει στην Ελλάδα, έτσι κι εγώ αυτήν την περίοδο προτιμώ να μείνω δίπλα στην οικογένεια μου και να μην χάσω όλες αυτές τις ανεκτίμητες στιγμές μέχρι και την γέννα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

«Καλά κάνει ο Σάκης»

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε, μιλώντας στην κάμερα του «Ευτυχείτε», πως ήξερε εδώ και καιρό την οριστική απόφαση του Σάκη Τανιμανίδη να μην ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Συγκεκριμένα είπε στην δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου: «Γνωρίζω ότι θα πάω στον Άγιο Δομίνικο. Τώρα, όσον αφορά στον ρόλο και τα λοιπά, φαντάζομαι πως σήμερα θα μάθω τις τελικές λεπτομέρειες. Γνώριζα εδώ και καιρός πως ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα παρουσιάσει το Survivor, απλά ήταν πολύ νωρίς και σε μένα του είχε ξεφύγει νομίζω η εγκυμοσύνη. Είναι δύσκολή απόφαση αλλά αυτό ο Σάκης το ζει πρώτη φορά και νομίζω πως καλά κάνει και το σκέφτεται» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Όλο το θέμα της παραγωγής του Survivor είναι επτασφράγιστο μυστικό. Δεν έχω μάθει τίποτα. Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση για το τι γίνεται, αν έχουν βρει παίκτες και εάν φεύγουμε για τον Άγιο Δομίνικο».

 

 

Exit mobile version