Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: “Κόκκινη” γκέλα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: “Κόκκινη” γκέλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Εσωσε τον βαθμό η Λίβερπουλ, 1-1 στο “Κρέιβεν Κότατζ” με τη μαχητική Φούλαμ - Γκέλα και η Τότεναμ 1-1 στην Κρίσταλ Πάλας

14.12.2020 | 00:21

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Στραβοπάτησε η Λίβερπουλ! Οι «κόκκινοι» έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 απέναντι στην Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έπαιξαν επιθετικά και έκαναν φάσεις εκατέρωθεν. Η Φούλαμ χτύπησε στα κενά των φιλοξενούμενων και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 25’ο Ριντ έκανε το 1-0. Η Λίβερπουλ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά  δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της.

Στο β’ μέρος, οι «κόκκινοι» μπήκαν πιο δυνατά και κυνήγησαν την ισοφάριση. Έκαναν φάσεις, αλλά δεν μπορούσαν να παραβιάσουν την εστία του Αρεολά. Οι Λονδρέζοι έπαιξαν πιο κλειστά αλλά συνέχισαν να απειλούν. Η Λίβερπουλ κατάφερε να βρει το γκολ από την άσπρη βούλα. Στο 81’ ο Σαλάχ εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-1. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Αφησε βαθμούς στο “Σέλχαρστ Παρκ”

Γκέλα και για την Τότεναμ στο «Σέλχαρστ Παρκ»! Τα «σπιρούνια» έμειναν ισόπαλα στο 1-1 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά και προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο της μπάλας. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε κάτω. Έκαναν φάσεις εκατέρωθεν, όμως η Τότεναμ ήταν αυτή, που πήρε το προβάδισμα. Στο 23’ ο Κέιν έκανε το 0-1. Οι «αετοί» προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενους.

Στο β’ μέρος, η Κρίσταλ Πάλας μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να γίνει επικίνδυνη για την εστία του Γιορίς αρκετές φορές. Ενώ, η Τότεναμ φαινόταν να διατηρεί το προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ στο 81’ με τον Σλουπ. Το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Άρσεναλ ηττήθηκε 0-1 από την Μπέρνλι (Ομπαμεγιάνκ 74’ αυτ.). Η Λέστερ επικράτησε 3-0 της Μπράιτον (Μάντισον 27’, 44’, Βάρντι 41’). Ενώ, με το ίδιο σκόρ νίκησε και η Σαουθάμπτον την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Άνταμς 34’, Άρμστρονγκ 62’, Ρέντμοντ 83’).

Δείτε ακόμη:

Κέρασε την pole position η πρωταθλήτρια Μερσέντες
Ισοπαλία στο ντέρμπι, μεγάλη νίκη η Εβερτον 1-0 την Τσέλσι
Βερόνα για μεγάλα πράγματα, 2-1 τη Λάτσιο στη Ρώμη
Exit mobile version