Γιουρόπα Λιγκ – κλήρωση: Με PSV ο Ολυμπιακός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – κλήρωση: Με PSV ο Ολυμπιακός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Γιουρόπα Λιγκ - κλήρωση: Οι καλοί “ερυθρόλευκοι” παλεύουν στα ίσα την Αϊντχόβεν, γλίτωσε πιο δύσκολη κλήρωση ο νταμπλούχος Ελλάδας

14.12.2020 | 16:00

Γιουρόπα Λιγκκλήρωση: Το εμπόδιο της Αϊντχόφεν θα κληθεί να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός στην φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Στην σημερινή κλήρωση της Νιόν, οι «ερυθρόλευκοι» απέφυγαν τα… «χειρότερα» και θα παλέψουν με μία ομάδα στα κυβικά τους στο κυνήγι της πρόκρισης. Η κλήρωση είναι βατή μεν στα μέτρα του «καλού» Ολυμπιακού, επιφυλάσσει παγίδες δε, καθώς η Αϊντχόφεν είναι μία καλή ομάδα, που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στους Πειραιώτες. Θυμίζουμε, οι Ολλανδοί αντιμετώπισαν τον ΠΑΟΚ στους ομίλους. Ο «δικέφαλος» τους διέλυσε με 4-1 στην Τούμπα, ενώ στην Ολλανδία ηττήθηκε με 3-2 σε ένα παιχνίδι με ωραίο θέαμα.

Η Αϊντχόφεν αμυντικά αντιμετωπίζει προβλήματα, ωστόσο επιθετικά είναι εξαιρετική και στις καλές της μέρες μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα στους αντιπάλους της. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα κοντραριστούν οι δύο ομάδες σε επίσημο παιχνίδι, καθώς η μοναδική φορά που έχουν συναντηθεί είναι σε ένα φιλικό το 2018, όπου η Αϊντχόφεν κέρδισε με 4-0. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα στην «Φίλιπς Αρένα». Παράλληλα, η κλήρωση για την φάση των «16» θα διεξαχθεί στις 26 Φεβρουαρίου του 2021.

Γιουρόπα Λιγκ – κλήρωση: Όλα τα ζευγάρια

Από εκεί και πέρα, στα άλλα ζευγάρια ξεχωρίζουν δύο. Αφ ενός το Μπενφίκα-Αρσεναλ, ένα παιχνίδι που θυμίζει Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα θα είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο. Επίσης, μεγάλες μάχες για την πρόκριση θα γίνουν και στο Σοσιεδάδ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μην ξεχνάμε, οι Ισπανοί κάνουν εξαιρετική πορεία στη Λα Λίγκα ως τώρα! Τέλος, δύσκολο έργο υα έχει και η Νάπολι απέναντι στην πάντα ανταγωνιστική Γρανάδα!

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ όπως τα ανέδειξε η κληρωτίδα:
Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν
Βόλφσμπεργκερ – Τότεναμ
Ντινάμο Κιέβου – Μπριζ
Σοσιεδάδ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μπενφίκα – Άρσεναλ
Ερυθρός Αστέρας – Μίλαν
Αντβέρπ – Ρέιντζερς
Σλάβια Πράγας – Λέστερ
Σάλτσμπουργκ – Βιγιαρεάλ
Μπράγκα – Ρόμα
Κράσνονταρ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Γιουνγκ Μπόις – Λεβερκούζεν
Μόλντε – Χόφενχαϊμ
Γρανάδα – Νάπολι
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Σαχτάρ
Λιλ – Άγιαξ

Δείτε ακόμη:

Στραβοπάτησε η Μίλαν, 2-2 με την Πάρμα κι αυτό με το ζόρι!
Επέστρεψε στις νίκες η Μπαρτσελόνα, 1-0 τη Λεβάντε
Πρώτος με διαφορά στο τελευταίο γκραν πρι της σεζόν ο Φερστάπεν
Exit mobile version