Νίκη Λυμπεράκη γιος: Ο μπόμπιρας… διαβάζει στο κρεβάτι

LIFESTYLE

Νίκη Λυμπεράκη γιος: Ο μπόμπιρας… διαβάζει στο κρεβάτι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Νίκη Λυμπεράκη γιος: Η γνωστή δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη, διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της, καθώς πριν από πέντε μήνες ήρθε στον κόσμο ο γιο της.

13.12.2020 | 17:34

Νίκη Λυμπεράκη γιος: Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN tv, Νίκη Λυμπεράκη, διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της, καθώς πριν από πέντε μήνες ήρθε στον κόσμο ο γιος της, καρπός του έρωτά της με τον δικηγόρο, Αλέξανδρο Χατζόπουλο. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open απολαμβάνει απολαμβάνει τις στιγμές με το μωρό στο σπίτι και αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις στα social media.

Η δημοσιογράφος φωτογράφισε τον γιο της να είναι ξαπλωμένος και να κοιτάζει ένα παραμύθι και στη συνέχεια πόσταρε τη φωτογραφία στο instagram. “Θα μας τρελάνει τελείως το αγόρι #babyboy#books #bookstagram”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Νίκη Λυμπεράκη.

«Το μωρό μου είναι το πιο όμορφο και έξυπνο του κόσμου. Είμαι γραφική μαμά. Κάνω αυτά που κορόιδευα. Η μητρότητα είναι ένα μαγικό πράγμα. Αν και έχω να κοιμηθώ μέρες, δεν έχω νιώσει ξανά τόσο ευτυχισμένη», είχε πει πρόσφατα στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους, έπεσαν βροχή.

Δείτε ακόμη
Ποιοι “έκλεισαν” για το Survivor 4 – Τεράστια ποσά για τους Διάσημους
Η κούκλα κόρη πρώην υπουργού μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη για τα… μάτια γνωστού ποδοσφαιριστή
Μιχάλης Κεφαλογιάννης: “Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βράδυ της γιορτής μου -Νόμιζα ότι πεθαίνω”
Exit mobile version