Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δημήτρης Πέλκας σχέση: Κούκλα και κόρη πρώην υπουργού η σύντροφός του
LIFESTYLE

Δημήτρης Πέλκας σχέση: Κούκλα και κόρη πρώην υπουργού η σύντροφός του

Δημήτρης Πέλκας σχέση: Η πανέμορφη Κυβέλη δηλώνει ότι αποφάσισε να ακολουθήσει και να στηρίξει τον αγαπημένο της που πήρε μεταγραφή για τη γνωστή τουρκική ομάδα Φενέρμπακτσέ.

Δημήτρης Πέλκας σχέση: Η Κυβέλη Μάρδα είναι πανέμορφη και φουλ ερωτευμένη! Η κόρη του πρώην υπουργού και βουλευτή Δημήτρη Μάρδα, Κυβέλη, εδώ και λίγο καιρό μένει μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη, αφού ακολούθησε την καρδιά της και τον αγαπημένο της, γνωστό ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πέλκα. Η πανέμορφη Κυβέλη μιλάει σήμερα στη Real Life, και δηλώνει ότι αποφάσισε να ακολουθήσει και να στηρίξει τον αγαπημένο της που πήρε μεταγραφή για τη γνωστή τουρκική ομάδα Φενέρμπακτσέ.

“Την απόφαση για τη μετακόμιση, την πήραμε κυριολεκτικά σε μια νύχτα. Ήρθα εδώ, ακολουθώντας τον άνθρωπο που αγαπώ με όλη μου τη ψυχή, τον άνθρωπό μου. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Δημήτρης”, λέει η όμορφη Κυβέλη που σπουδάζει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα της Ιατρικής Σχολής.

Όσο για τον πατέρα της, Δημήτρη Μάρδα που της έχει και του έχει πολύ μεγάλη αδυναμία, η Κυβέλη λέει πως της λείπει. “Μου λείπουν οι δικοί μου αλλά ανήκω σε μια πολύ δεμένη οικογένεια, στην οποία υπάρχει όμως έντονο το στοιχείο της εμπιστοσύνης στις όποιες αποφάσεις παίρνει ο καθένας από εμάς”.

Δείτε ακόμη
Στην Πάρο η Σοφία Αλιμπέρτη – Το μήνυμα στήριξης
Ποιοι “έκλεισαν” για το Survivor 4 – Τεράστια ποσά για τους Διάσημους
Μιχάλης Κεφαλογιάννης: “Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βράδυ της γιορτής μου -Νόμιζα ότι πεθαίνω”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις