Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Ολα μηδέν στο Βόλο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Ολα μηδέν στο Βόλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 12η αγωνιστική: Ο ΝΠΣ Βόλος έμεινε στη λευκή ισοπαλία κόντρα στο μαχητικό Παναιτωλικό που έπαιζε από το 28’ με παίκτη λιγότερο!

13.12.2020 | 20:39

Σούπερ Λιγκ12η αγωνιστική: Έμεινε όρθιος ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες έμειναν ισόπαλοι στο 0-0 απέναντι στον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό». Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν αμέσως τους φιλοξενούμενους. Έκαναν φάσεις, όμως δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα του Παναιτωλικού. Οι Αγρινιώτες προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι αλλά ο Βόλος εξακολουθούσε να είχε τις φάσεις. Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τα «καναρίνια», όταν στο 28’ ο Τζανακάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι Βολιώτες προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, ωστόσο δεν μπορούσαν να νικήσουν τον Μελισσά. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Βόλος συνέχισε να έχει τον έλεγχο. Πίεσε τους φιλοξενούμενους και κέρδισε ένα πέναλτι στο 58’. Ο Ουάρντα ανέλαβε την εκτέλεση του, όμως ο Μελισσάς απέκρουσε στην δεξιά του γωνία. Οι Αγρινιώτες συνέχισαν να παίζουν κλειστά και δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν σωστά. Ο Βόλος είχε μερικές ακόμα ευκαιρίες, όμως δεν μπορούσε να τις αξιοποιήσει με τον κίπερ των φιλοξενούμενων να είναι σε τρομερή κατάσταση. Το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ:

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 28’ Τζανακάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας), Βοηθοί: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Νικόλαος Πάγκαλος (Λασιθίου), VAR: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βόλος (Αν. Λόπεθ): Κλέιμαν, Ντεντάκης, Κολόμπο, Σάντσες, Μπαρτόλο, Νίνης, Ριένστρα, Περέα, Ουάρντα, Μαρτίνες, Δουβίκας.

Παναιτωλικός (Τρ. Δέλλας): Μελίσσας, Τζανακάκης, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Ντάλσιο, Τσιγγάρας, Ταχάρ, Ντίας, Γιάκολις (Περέιρα 54’), Μεντόσα (Μεντόσα 54’), Βέργος (Αζάντι 72’).

Δείτε ακόμη:

Κέρασε την pole position η πρωταθλήτρια Μερσέντες
Ισοπαλία στο ντέρμπι, μεγάλη νίκη η Εβερτον 1-0 την Τσέλσι
Βερόνα για μεγάλα πράγματα, 2-1 τη Λάτσιο στη Ρώμη
Exit mobile version