Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Ντέρμπι στον βορρά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Ντέρμπι στον βορρά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 12η αγωνιστική: Η μαχη Αρη-ΠΑΟΚ κλέβει το ενδιαφέρον στο αποψινό πρόγραμμα - Στη γειτονική Ριζουπολη δοκιμάζεται η ΑΕΚ

13.12.2020 | 14:26

Σούπερ Λιγκ12η αγωνιστική: Μεγάλο ντέρμπι στο «Κλ. Βικελίδης»! Ο Άρης διασταυρώνει τα ξίφη του με τον ΠΑΟΚ. Οι «κίτρινοι» έρχονται από την παλικαρίσια ισοπαλία με 2-2 κόντρα στον Ατρόμητο. Αγωνίστηκαν με δέκα παίχτες από το 35’ και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο γκολ, κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι. Έδειξαν από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη και πήραν τον βαθμό. Απόψε, θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη, ώστε να παραμείνουν στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Δεν υπολογίζεται ο Ρόουζ.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έρχεται από την νίκη με 2-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Αγωνίστηκε με δέκα παίχτες από το 38’, όμως έλεγξε τον ρυθμό και κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Την Πέμπτη έμεινε ισόπαλος στο 0-0 κόντρα στην Γρανάδα. Είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να βρει κάποιο γκολ. Απόψε, θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη και να διευρύνει το αήττητο σερί του. Δεν υπολογίζονται οι Ελ Καντουρί, Ροντρίγκο, Μιχάι, Μπίσεσβαρ, Νινούα και Λύρατζης.

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Στη Λαμία

Με σύμμαχο την παράδοση. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Λαμία στο «Αθ. Διάκος». Οι Λαμιώτες έρχονται από την ήττα με 1-2 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Έκανε ένα πολύ κακό ξεκίνημα και δέχτηκε γκολ, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει. Δεν άντεξε ως το τέλος και δέχτηκε και δεύτερο τέρμα. Τα προβλήματα είναι πολλά και φως στο τούνελ δεν φαίνεται. Παραμένουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και η εικόνα τους δεν πείθει. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Βύντρα, Ασίγκμπα, Μπάχανακ, Καραμάνος, Σκόνδρας και Χατζηστραβός.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 του Βόλου. Έκανε ένα πολύ κακό ξεκίνημα και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Βρήκε την ισοφάριση και στο δεύτερο μέρος κυριάρχησε. Την Τετάρτη ηττήθηκε 0-2 από την Πόρτο, όμως πήρε το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Απόψε, θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη, που θα τον κρατήσει στην κορυφή. Δεν υπολογίζονται οι Φορτούνης, Ντρέγκερ, Βαλμπουενά, Χασάν, Μπρούνο και Βινάγκρε.

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Στη Ριζούπολη

Ψάχνει αντίδραση η ΑΕΚ! Οι «κιτρινόμαυροι» κοντράρονται με τον Απόλλων Σμύρνης στο «Γ. Καμαράς». Η «ελαφρά ταξιαρχία» απέδρασε από Ηράκλειο με το διπλό, επικρατώντας 2-0 του ΟΦΗ. Απείλησε κυρίως μέσω αντεπιθέσεων και σε δύο φάσεις βρήκε ισάριθμα γκολ. Έτσι, παρέμεινε αήττητη για Πέμπτη αγωνιστική. Απόψε, θα επιδιώξει να διευρύνει το σερί. Δεν υπολογίζονται οι Φατιόν και Μπεντινέλι.

Από την άλλη, η ΑΕΚ ηττήθηκε 1-2 από τον Παναθηναϊκό στο Αθηναϊκό ντέρμπι. Έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι και δεν μπορούσε να απειλήσει τους «πράσινους». Όταν «ξύπνησε» ήταν αργά για να πετύχει κάτι παραπάνω. Υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια στο στρατόπεδο της και το προπονητικό κέντρο της επισκέφτηκαν τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης όσο και μερίδα φιλάθλων της. Την Πέμπτη ηττήθηκε 2-0 από την Λέστερ. Δέχτηκε δύο γκολ σε δύο λεπτά και τελείωσε το παιχνίδι, αφού επιθετικά ήταν ακίνδυνη. Απόψε, θέλει να βγάλει αντίδραση. Δεν υπολογίζονται οι Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, Βασιλαντωνόπουλος και Αλμπάνης.

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Βόλος και Παναιτωλικός

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στο «Πανθεσσαλικό»! Ο Βόλος αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό. Οι Θεσσαλοί έρχονται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ και πάλεψαν για την ισοφάριση. Έμειναν με 10 παίχτες στο 90’, ωστόσο κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια τέσσερα λεπτά αργότερα. Απόψε, θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Μπαριέντος, Τσοκάνης, Δημόπουλος και Φεράρι.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-1 της Λάρισας. Μπήκε πολύ δυνατά στα παιχνίδι και κυριάρχησε. Στο β’ μέρος, έπεσε η απόδοση του αλλά κατάφερε να σκοράρει και δεύτερο γκολ. Απόψε, θα προσπαθήσει να κάνει ανάλογη εμφάνιση και να πάρει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. Δεν υπολογίζονται οι Κνετ, Ματσόλα, Καρασσαλίδης και Μάλης.

Δείτε ακόμη:

Κέρασε την pole position η πρωταθλήτρια Μερσέντες
Ισοπαλία στο ντέρμπι, μεγάλη νίκη η Εβερτον 1-0 την Τσέλσι
Βερόνα για μεγάλα πράγματα, 2-1 τη Λάτσιο στη Ρώμη
Exit mobile version