Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Εξάσφαιρος!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Εξάσφαιρος!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 12η αγωνιστική: Ολυμπιακός δίχως έλεος στη Λαμία, 0-6 με έξι διαφορετικούς σκόρερ - Έχασαν πέναλτι για το γκολ της τιμής οι γηπεδούχοι

13.12.2020 | 19:12

Σούπερ Λιγκ12η αγωνιστική: «Υπερηχητικός» Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν με 6-0 την Λαμία. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και κυριάρχησαν από την αρχή. Οι Λαμιώτες έμειναν πίσω, ωστόσο προσπάθησαν να χτυπήσουν μέσω αντεπιθέσεων. Όμως, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα και τους έκοψαν τον ρυθμό.

Στο 13’ ο Μπουχαλάκης έκανε το 0-1. Συνέχισαν να πιέζουν και να απειλούν την εστία του Θεοδορώπουλου. Έκαναν αρκετές φάσεις και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με πολύ ωραίο τρόπο. Στο 34’ ο Εμβιλά έκανε το 0-2 με ένα δυνατό σουτ. Ενώ, δύο λεπτά αργότερα ο Ελ Αραμπί έγραψε το 0-3. Ο Ολυμπιακός έκανε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση σε επίπεδο πρώτου ημίχρονου και πήγε στα αποδυτήρια, έχοντας «καθαρίσει» το ματς.

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να κυριαρχεί και να απειλεί την εστία των γηπεδούχων. Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει και κέρδισε πέναλτι. Στο 63’ η Λαμία κέρδισε πέναλτι, έπειτα από εξέταση στο VAR. Ο Ντέλετιτς ανέλαβε την εκτέλεση, όμως το σουτ του επιθετικού της Λαμίας σταμάτησε στο δοκάρι του Σα. Ο Ολυμπιακός ανέβασε κι’ άλλο την απόδοση του και πλήρωσε τους γηπεδούχους με το ίδιο νόμισμα. Στο 79’ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Σαραμαντά, με τον ίδιο να αποβάλλεται. Ο Σουντανί εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 0-4. Ενώ, ένα λεπτό αργότερα ο Κάιπερς έκανε το 0-5. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 93’ο Μασούρας, κάνοντας το τελικό 0-6.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μπουχαλάκης 13’, Εμβιλά 34’, Ελ Αραμπί 36’, Σουντανί 82’ πεν., Κάιπερς 83’, Μασούρας 93’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Σαραμαντάς 79’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Βοηθοί: Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Μιχαήλ Δημόπουλος (Αν. Αττικής), VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Λαμία (Μπ. Τεννές): Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Γκούγκα (Τσούκαλος 46’), Ρόμανιτς, Προβυδάκης, Ζιούλης, Αραμπούλι, Μπουλούλης (Βασιλακάκης 46’), Ντέλετιτς.

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια (Ανδρούτσος 66’), Χολέμπας, Σεμέδο (Παπαδόπουλος 66’), Σισέ, Εμβιλά (Πέπε 46’), Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα (Κάιπερς 75’), Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί (Σουντανί 61’).

Δείτε ακόμη:

Κέρασε την pole position η πρωταθλήτρια Μερσέντες
Ισοπαλία στο ντέρμπι, μεγάλη νίκη η Εβερτον 1-0 την Τσέλσι
Βερόνα για μεγάλα πράγματα, 2-1 τη Λάτσιο στη Ρώμη
Exit mobile version