Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Δοκιμασίες στο Λονδίνο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Δοκιμασίες στο Λονδίνο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η Λίβερπουλ εκτός έδρας με πολλά και σοβαρά προβλήματα απουσιών - Με Κρίσταλ Πάλας η Τότεναμ

13.12.2020 | 15:35

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Κρέιβεν Κότατζ». Η Φούλαμ κοντράρεται με την Λίβερπουλ. Οι Λονδρέζοι έρχονται από την ήττα με 2-0 κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Έκαναν πολύ κακή εμφάνιση και δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Δέχονται εύκολα γκολ και πρέπει να βελτιώσουν την αμυντική τους λειτουργία. Εντός έδρας δεν τα πάνε πολύ καλά κάτι που πρέπει να αλλάξουν. Δεν υπολογίζονται οι Τετέ και Κονγκολό.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ επικράτησε άνετα της Γούλβς με 4-0. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και πήρε εύκολα τη νίκη. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Μίντιλαντ. Μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ. Στο β’ μέρος, η εικόνα της άλλαξε άρδην και ισοφαρίστηκε. Απόψε, θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα μετά από περίπου δυο μήνες. Τα προβλήματα εξακολουθούν να είναι πολλά, καθώς δεν υπολογίζονται οι Ζότα, Φαν Ντάικ, Τιάγκο, Μίλνερ και Γκόμεζ. Ενώ, ερωτηματικό υπάρχει για τους Άλισον, Τσιμίκας και Οξλέιντ-Τσάμπερλεν.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Κρίσταλ Πάλας και Τότεναμ

Δυνατή αναμέτρηση και «Σέλχαρστ Παρκ». Η Κρίσταλ Πάλας αντιμετωπίζει την Τότεναμ. Οι «αετοί» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 5-1 κόντρα στην Γουέστ Μπρομ. Έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους και πρέπει να βρουν σταθερότητα. Απόψε, θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις. Δεν υπολογίζονται οι Χένεσεϊ, Γουίκομ, Κέλι και Φέργκιουσον. 

Από την άλλη, η Τότεναμ επικράτησε στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου με 2-0 της Άρσεναλ. Χειρίστηκε άψογα το παιχνίδι και πήρε τη νίκη. Στο Γιουρόπα Λιγκ επικράτησε 2-0 της Άντβερμπ. Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και πήρε εύκολα το θετικό αποτέλεσμα. Απόψε, θα επιδιώξει να διευρύνει το νικηφόρο σερί, που θα την κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπέρνλι. Η Λέστερ κοντράρεται με την Μπράιτον. Ενώ, η Σαουθάμπτον αντιμετωπίζει την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Δείτε ακόμη:

Κέρασε την pole position η πρωταθλήτρια Μερσέντες
Ισοπαλία στο ντέρμπι, μεγάλη νίκη η Εβερτον 1-0 την Τσέλσι
Βερόνα για μεγάλα πράγματα, 2-1 τη Λάτσιο στη Ρώμη
Exit mobile version