The Bachelor αποχώρηση (11/12): Η ανάρτηση του Παναγιώτη για την Σία

LIFESTYLE

The Bachelor αποχώρηση (11/12): Η ανάρτηση του Παναγιώτη για την Σία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

The Bachelor αποχώρηση (11/12): Αντίστροφη μέτρηση για το ''The Bachelor

12.12.2020 | 12:33

The Bachelor αποχώρηση (11/12): Αντίστροφη μέτρηση για το ”The Bachelor”. Στο χθεσινό επεισόδιο αποχώρησε ακόμη μια κοπέλα που δεν κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη. Μετά από ένα επεισόδιο που αποκάλυψε πώς ήταν οι κοπέλες σε προηγούμενες σχέσεις τους και στο τέλος όπως κάθε Παρασκευή έγινε η τελετή των ρόδων. Εκεί αποχώρησε ένα από τα φοβορί. Ο λόγος για τη Σία Βοσκανίδου, η οποία δεν κατάφερε να πάρει το τριαντάφυλλο από τον Έλληνα Bachelor. Υπενθυμίζεται ότι η μόνη από τις κοπέλες που είχαν τριαντάφυλλο ήταν η Νικολέττα.

Λίγο μέτα την αποχώρηση της Σίας, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, έκανε κάτι που σπανίως συνήθιζε μέχρι τώρα. Συγκεριμένα, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram κοινές φωτογραφίες με την Σία και την ευχαρίστησε δημόσια. Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι τέτοιο δεν έχει κάνει για κάποιο άλλο κορίτσι που έχει αποχωρήσει.

«Σια σε ευχαριστώ για όλα !! Το Bachelor για εμένα ξεκίνησε πάρα πολύ όμορφα με ένα πολύ δυνατό ραντεβού ! Θα το θυμάμαι για πάντα !! Σου εύχομαι ότι καλύτερο …», έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Το insta story της Σίας

Από την άλλη και η Σία αποχαιρέτησε το Bachelor και τον Παναγιώτη Βασιλάκο με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό. Η πρώην παίκτρια του “The Bachelor” μέσα από ένα instastory ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης, αλλά εξήγησε τι ήταν το τραγούδι που ερμήνευσε στον Παναγιώτη.

«Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα αγάπες μου, είναι χιλιάδες… Το τραγούδι που ερμήνευσα σήμερα στον Παναγιώτη επειδή με ρωτάτε πολλοί εγώ το έγραψα για αυτόν. Ελπίζω να σας άρεσε. Έχει και συνέχεια! Σύντομα θα σας το ανεβάσω.», έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Βοσκανίδου.

Exit mobile version