Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορονοϊός πρόστιμα: Στον… τάκο γιατί κούρευε τον φίλο του στην πυλωτή
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός πρόστιμα: Στον… τάκο γιατί κούρευε τον φίλο του στην πυλωτή

Κορονοϊός πρόστιμα: Το δικαστήριο έκρινε ότι ο 24χρονος Βολιώτης παραβίαζε τα μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό, επειδή κούρευε τον φίλο του.

Κορονοϊός πρόστιμα: Το τελευταίο διάστημα βλέπουν το φως της δημοσιότητες απίστευτες δικαιολογίες ατόμων που ελέγχονται για τις μετακινήσεις τους, αλλά και πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις προστίμων για παραβίαση των μέτρων πρόληψης για τον κορονοϊό. Μια τέτοια είναι και η περίπτωση ενός 24χρονου Βολιώτη που συνελήφθη από τους αστυνομικούς την στιγμή που κούρευε και περιποιούταν τα μαλλιά ενός φίλου του στην πυλωτή πολυκατοικίας στον Βόλο. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου του επέβαλε ποινή φυλάκισης 40 ημερών με αναστολή και διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Ο νεαρός κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο επειδή με βάση την ΚΥΑ παραβίασε μέτρα πρόληψης ασθενειών, αλλά αθωώθηκε για την κατηγορία υγειονομικής διάταξης, καθώς προσκόμισε στο Δικαστήριο πιστοποιητικό και κάρτα υγείας. Ωστόσο το Δικαστήριο του αναγνώρισε τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της μετεφηβικής ηλικίας, καθώς δεν συμπλήρωσε το 25ο έτος.

Κορονοϊός πρόστιμα: Το χρονικό της σύλληψης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς να κουρεύει έναν φίλο του, ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό ημιυπαίθριο χώρο. Ο ίδιος και ισχυρίσθηκε ότι είναι χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων της οικογένειάς του σε πυλωτή που έχουν διαμορφώσει ως αποθήκη οι γονείς του για να κάθεται με τους φίλους του να περνούν την ώρα τους και να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια.

Δείτε ακόμη

Δωρεάν rapid test μέσα από το αυτοκίνητο – Που γίνονται σήμερα
Πόσοι Έλληνες σκοπεύουν να εμβολιαστούν – Η μεγάλη έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών
Rapid test: Η Δυτική Αττική γίνεται… Βόλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις