Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Manchester divided!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Manchester divided!

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Σίτι και η πόλη χωρίζεται στα δύο - Δύσκολη έξοδος στο Λίβερπουλ με την Εβερτον η Τσελσι

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Ντέρμπι του Μάντσεστερ στο «Όλντ Τράφορντ»! Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Σίτι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έρχονται από τη νίκη με 1-3 κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως πάτησαν γκάζι και έκαναν την ανατροπή. Την Τρίτη ηττήθηκε από την Λειψία με 3-2. Παρουσίασαν ένα πολύ κακό πρόσωπο και αποκλείστηκαν από την συνέχεια της διοργάνωσης, ενώ χρειάζονταν μόλις ένα βαθμό για να προκριθούν. Απόψε, θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και να πάρουν μία νίκη, που θα τους τονώσει το ηθικό. Μοναδικός αμφίβολος για το παιχνίδι είναι ο Καβάνι.

Από την άλλη, η Σίτι επικράτησε 2-0 της Φούλαμ. Είχε την υπεροχή σε όλα τη διάρκεια και πήρε εύκολα τη νίκη. Στο Τσάμπιονς Λιγκ νίκησε 3-0 την Μαρσέιγ. Ήταν η απόλυτη κυρίαρχος ρου αγώνα και δεν αντιμετώπισε κάποια δυσκολία κόντρα στους Γάλλους. Απόψε, θα επιδιώξει να διευρύνει το αήττητο σερί της. Δεν υπολογίζεται ο Γναρθία, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τον Γκουντογκάν.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Στο “Γκούντισον” η Τσέλσι

Δυνατή αναμέτρηση και στο «Γκούντισον Παρκ». Η Έβερτον κοντράρεται με την Τσέλσι. Τα «ζαχαρωτά» έρχονται από την ισοπαλία στο 1-1 απέναντι στην Μπέρνλι. Έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό και κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Δεν μπόρεσε να σκοράρει στο δεύτερο και έτσι έμεινε το αποτέλεσμα. Έχει μείνει από δυνάμεις μετά το πολύ δυνατό ξεκίνημα. Απόψε, θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Ροντρίγκες, Ντελφ, Κιν, Κόουλμαν και Γκμπαμέν.

Από την άλλη, η Τσέλσι επικράτησε 3-1 της Λιντς. Παρά το γεγονός πως έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και πήρε το τρίποντο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Κράσνονταρ. Δέχτηκε νωρίς γκολ και απάντησε αμεσως, ωστόσο δεν μπόρεσε να διασπάσει ξανά την άμυνα των Ρώσων. Απόψε, θα επιδιώξουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν υπολογίζονται οι Ζιγιέκ και Χάντσον-Οντόι.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Γούλβς αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα και η Νιούκαστλ υποδέχεται την Γουέστ Μπρομ.

Δείτε ακόμη:

Καλπάζει η αήττητη Βόλφσμπουργκ, 2-1 την Αϊντραχτ με ανατροπή
Πέρασε δεύτερη η Σασουόλο, 1-0 την Μπενεβέντο
Το γύρισε με Μπούντιμιρ και Βάισμαν η Βαγιαδολίδ 3-2 την Οσασούνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις