Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Διέσυρε την Ντόρτμουντ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Διέσυρε την Ντόρτμουντ!

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Η Στουτγκάρδη πέρασε σαν σίφουνας 5-1 από τη Βεστφαλία με τέσσερα γκολ στο β’ μέρος - Σταμάτησε την Μπάγερν και η Ουνιόν 1-1

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Γερό «χαστούκι» για την Ντόρτμουντ! Οι Βεστφαλοί γνώρισαν την συντριβή με 1-5 από την Στουτγκάρδη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Έκαναν φάσεις και κέρδισαν πέναλτι. Στο 26’ ο Ουαμανγκιτουκά εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 0-1.  Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να αντιδράσουν και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 39’ ο Ρέινα έκανε το 1-1.

Στο β’ μέρος, η Ντόρτμουντ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει. Ενώ, η Στουτγκάρδη μέσω αντεπιθέσεων ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία των γηπεδούχων. Έτσι, κατάφερε να περάσει εκ νέου μπροστά στο σκορ και χτύπησε τα κενά της άμυνας της Ντόρτμουνρ. Στο 53’ ο Ουαμανγκιτουκά έκανε το 1-2. Ενώ, στο 60’ ο Φόρστερ έγραψε το 1-3. Τρία λεπτά αργότερα ο Κουλιμπαλί έκανε το 1-4. Οι Βεστφαλοί αρκέστηκαν σε μία ανούσια κατοχή, ενώ είχε και ένα ακυρωθέν γκολ με τον Ρέινα στο 87’. Η Στουτγκάρδη δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα, αφού στο 92’ο Γκονσάλες έκανε το 1-5 και ολοκλήρωσε μία τεράστια νίκη για την ομάδα του.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Έστησε τείχος στην Μπάγερν

Το τείχος …του Βερολίνου! Η Ουνιόν έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, αφού κατάφεραν να πάρουν αμέσως το προβάδισμα. Στο 4’ ο Πρόμελ έκανε το 1-0. Η Μπάγερν προσπάθησε να αντιδράσει και κυνήγησε την ισοφάριση. Πίεσε τους γηπεδούχους αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα τους.

Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν δυνατά. Έκαναν φάσεις εκατέρωθεν, ωστόσο η Μπάγερν ήταν αυτή που βρήκε το γκολ. Στο 67’ο Λεβαντόφσκι έκανε το 1-1. Συνέχισαν να παλεύουν για κάποιο γκολ, όνως δεν τα κατάφεραν. Το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Γκλάντμπαχ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Χέρτα Βερολίνου (Εμπολό 70’ – Γκουεντούζι 47’). Η Λειψία επικράτησε 2-0 της Βέρντερ Βρέμης (Σάμπιτσερ 26’ (πεν), Όλμο 41’). Η Μάιντς ηττήθηκε 0-1 από την Κολωνία (Ρεχμπετσάι 55’). Ενώ, η Φράιμπουργκ νίκησε 2-0 την Αρμίνια Μπίλεφελντ (Γκρίφο 79’ (πεν), Τζονγκ 92’).

Δείτε ακόμη:

Δηλητηριώδες …δάγκωμα του ΟΦΗ, 1-0 την ΑΕΛ στο “Αλκαζάρ”
Τoν κακό δαίμονα των πρωτοπόρων υποδέχεται η Λάτσιο
Μαδριλένικο ντέρμπι και μάχη ουράς στο Μεστάγια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις